Kdyby přehled

Kdyby
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515992/bmid_kdyby.jpg 4 241 241

Jedna dívka, jedno rozhodnutí, dva různé příběhy. Unikátní dvojromán Kdyby ve spoluautorství matky a dcery. Kdyby na tu party nešla, mohlo být všechno jinak. Jenže Nela tam šla a teď stojí před zásadním rozhodnutím, jak naložit s tím, co se na večírku přihodilo. Jedno je ale jisté – nic už nebude jako dřív. Je znásilněná. A těhotná. Co kdyby si dítě nechala? Co kdyby se matkou nestala? V každé verzi příběhu se Nela rozhodne jinak, a tím ovlivní nejen svůj život, ale také životy lidí kolem sebe.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdyby. Přihlašte se a napište ho.

petrarka72
předevčírem 1 z 5

Přečetla jsem jen jednu verzi - a odkládám. Začátek vypadá zajímavě a téma nepotrestaného násilí, co deformuje vše, s čím přijde do styku, by mohlo být nosné. Ale v tomto případě se velmi rychle vyčerpá. A ve chvíli, kdy jsem zjistila, že neztratím nit, ani když čtu pouze první větu každého druhého odstavce, odkládám. Nastavovaná kaše a nuda.

kopeceli
17.11.2024

Klady: z jedné strany knihy píše svou verzi matka, z druhé dcera.
Zápory: všechno ostatní.

S touhle knihou jsem se totálně sekla. Je pro ženy, které oblibují Magdu Váňovou, což je pro mne absolutní brak. Nedokážu tyto knihy číst. Nechci věřit, že takto někdo přemýšlí a už vůbec ne, že tak někdo žije. Já své problémy řeším racionálně.

Knihu nehodnotím hvězdami, protože ji zepředu i zezadu odkládám.

hzd
16.11.2024 4 z 5

Knížku jsem četla dost dlouho, vždycky jsem jí musela na chvíli odložit.
Zajímavý nápad číst z každé strany, dvě verze co by bylo kdyby ...Příběh je hodně silný a depresivní.

Válka dvou královen, Tvoje vina a další knižní novinky (19. týden)

07.05.2023

Kniha Kdyby v seznamech