Když se přání neplní přehled
Blanka Hošková
Nikdy nemůžeme mít všechno. Ale vážíme si toho, co máme? Nebo stále toužíme po něčem novém, lepším? Tereza jako každá mladá žena vstoupila do dospělosti s mnoha sny, iluzemi a tužbami, jejichž splnění naprosto přirozeně předpokládala. Potkala úžasného muže a čekala ji přece skvělá budoucnost. Jenže často není všechno tak, jak si naplánujeme, a Terezina cesta k vysněnému miminku je plná překážek a bolesti. Po mnoha zkouškách se její přání splní, avšak léta rodinného štěstí rychle utečou a přijde okamžik, který všechno změní…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když se přání neplní. Přihlašte se a napište ho.
![bookcase bookcase](https://www.databazeknih.cz/img/users/81_/8159/bookcase-Xas.jpg?v=1589756277)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Příběh ze života, jaký může prožít kdokoliv z nás. Četla se dobře, jen mi přišla trochu chaotická, někdy se něco nakouslo a šup jinam. Konec hodně zvláštní, buď si to máme domyslet, nebo bude pokračování, a že by se hodilo :)
![Vivetkav Vivetkav](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
V knihovně mi byla nabídnuta a byla jsem mile překvapená.. kniha ze života..pěkně se četla mělo to spád..ráda si přečtu další od této české autorky
Knižní novinky (24. týden)
13.06.2021
Kniha Když se přání neplní v seznamech
v Mé knihovně | 81x |
2014 | ![]() |
2018 | ![]() |
2015 | ![]() |
Takový "obyčejný" životní příběh, jak se během chvilky může ze zcela šťastného života, všechno po*rat, a vám nezbude nic jiného než bojovat, o lásku, přátelství, rodinu.. ale po každé bouři vysvitne slunce. Škoda jen toho konce, nemám ráda otevřené konce, kdy si má čtenář domyslet, co se s hrdiny asi stalo dál, takže doufám v pokračování ;)