Když se přání neplní přehled

Když se přání neplní
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460278/bmid_kdyz-se-prani-neplni-A5V-460278.jpg 4 36 36

Nikdy nemůžeme mít všechno. Ale vážíme si toho, co máme? Nebo stále toužíme po něčem novém, lepším? Tereza jako každá mladá žena vstoupila do dospělosti s mnoha sny, iluzemi a tužbami, jejichž splnění naprosto přirozeně předpokládala. Potkala úžasného muže a čekala ji přece skvělá budoucnost. Jenže často není všechno tak, jak si naplánujeme, a Terezina cesta k vysněnému miminku je plná překážek a bolesti. Po mnoha zkouškách se její přání splní, avšak léta rodinného štěstí rychle utečou a přijde okamžik, který všechno změní…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když se přání neplní. Přihlašte se a napište ho.

Terrez93
23.08.2023 3 z 5

Takový "obyčejný" životní příběh, jak se během chvilky může ze zcela šťastného života, všechno po*rat, a vám nezbude nic jiného než bojovat, o lásku, přátelství, rodinu.. ale po každé bouři vysvitne slunce. Škoda jen toho konce, nemám ráda otevřené konce, kdy si má čtenář domyslet, co se s hrdiny asi stalo dál, takže doufám v pokračování ;)

bookcase
09.07.2023 4 z 5

Příběh ze života, jaký může prožít kdokoliv z nás. Četla se dobře, jen mi přišla trochu chaotická, někdy se něco nakouslo a šup jinam. Konec hodně zvláštní, buď si to máme domyslet, nebo bude pokračování, a že by se hodilo :)

Vivetkav
20.10.2022 3 z 5

V knihovně mi byla nabídnuta a byla jsem mile překvapená.. kniha ze života..pěkně se četla mělo to spád..ráda si přečtu další od této české autorky

Knižní novinky (24. týden)

13.06.2021

Kniha Když se přání neplní v seznamech

v Mé knihovně81x