Když zhasne hvězda přehled
Luanne Rice
![Když zhasne hvězda Když zhasne hvězda](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34307/kdyz-zhasne-hvezda-34307.jpg?v=1271690598)
Když matka Jane Porterové vážně onemocní, Jane opustí svou prosperující pekárnu v New Yorku a vrátí se na Rhode Island, kde se narodila a odkud před mnoha lety odešla. Tam se před časem přestěhoval také Dylan Chadwick, který nedávno za velmi vypjatých okolností přišel o manželku i dceru. Jane se musí vyrovnat s bolestným tajemstvím, před nímž celý svůj dosavadní dospělý život spíše utíkala, zatímco Dylan se sem uchýlil poté, co odhodil masku neochvějného agenta státní kriminální policie, a věnuje se zušlechťování jabloňového sadu po otci. Jejich osudy se střetnou v okamžiku, kdy se Jane rozhodne postavit stínům z minulosti čelem a pokusí se uchopit život a štěstí do vlastních rukou. Jenomže Janina touha poznat dítě, kterého se kdysi musela vzdát, by mohla rozvrátit dvě rodiny, a to Dylan navzdory citu, který mezi nimi vzniká, nehodlá dopustit.... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2006 , Ikar (CZ)Originální název:
Dance with Me, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když zhasne hvězda. Přihlašte se a napište ho.
![Elisabeth9 Elisabeth9](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Na můj vkus byly pocity hlavních hrdinů omílány a spíš jsem otráveně protáčela oči při větách "Srdce jí bušilo jako splašené, nenacházela slov, zarývaly se jí nehty do dlaní atd." Dočítala jsem jen z principu, že to přece dobře dopadne a že neodkládám rozečtenou knihu, fakt jsem se těšila na konec jen z principu. Tento styl psaní zkrátka není můj šálek kávy.
Kniha Když zhasne hvězda v seznamech
v Mé knihovně | 13x |
2023 | ![]() |
2005 | ![]() |
2006 | ![]() |
2001 | ![]() |
2001 | ![]() |
Nádherná kniha, chytne vás za srdce