Kostlivec přehled

Kostlivec
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508146/bmid_kostlivec-ika-508146.jpg 4 48 48

Uznávaná autorka přichází s napínavým thrillerem pojednávajícím o tom, jak daleko je žena ochotna zajít, aby odhalila pravdu – a jak daleko někdo jiný zajde, aby ji zastavil. Poté, co je Claire Beaudry Chaseová ve svém domě na pobřeží Connecticutu napadena a ponechána napospas osudu, neví, komu ještě může věřit. Hlavním podezřelým však pro ni je její manžel Griffin, který se uchází o guvernérský post. Těsně před napadením Claire připravovala výstavu, kde jeden z exponátů Griffina výslovně obvinil z násilného zločinu spáchaného před pětadvaceti lety. Pokud by se veřejnost dozvěděla, kdo její manžel ve skutečnosti je, jeho politická kariéra by skončila. Když dojde v jejím okolí k vraždě, pojme policie podezření, že tento zločin souvisí s útokem na Claire. Zatímco se rozbíhá vyšetřování obou případů, žena je nucena ujasnit si, jak vysokou cenu je ochotna zaplatit, aby srazila na kolena svého manžela i zkorumpovanou elitářskou kliku ochotnou k čemukoliv, jen aby ochránila Griffinovy ​​i své vlastní zájmy.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta

The Shadow Box

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kostlivec. Přihlašte se a napište ho.

malen
20.09.2024 5 z 5

Ani jsem nečekala, že to bude tak čtivé. Konec byl takový trošku uspěchaný, ale za mě super čtení

TerkinKnižnySve
20.08.2024 5 z 5

Výborný thriller!

Prekvapivo dobrý začiatok i celý priebeh príbehu. Napínavý thriller o Clair, ktorú sa pokúsi niekto zabiť.

Kto to mohol byť a prečo?

Postupne sa nám rozvíja nebezpečný boj o moc a život o najhoršom zločine a to je - uchovať si svoju moc aj za cenu života druhých.

A čo druhá vražda? Má to nejaku spojitosť?

Tuto knihu odporúčam, skvelé prepracovanie

absa2611
14.07.2024 5 z 5

Kniha mě zaujala obálkou a výběr se vyplatil. Napínavá od začátku až do konce, četlo se to samo.

Zatmění, Řeka času a další knižní novinky (17. týden)

23.04.2023

Kniha Kostlivec v seznamech