Keď sa vrátil přehled
Penelope Ward
To leto bolo najkrajším v mojom živote. Stretla som Gavina, muža svojich snov, nanešťastie... bol pre mňa nedosiahnuteľný. Pre jeho matku som bola nikto, len najatá pomocná sila, ktorá sa jej synovi nemohla rovnať. Nikdy by nedovolila, aby sme ostali spolu. A tak sme sa skrývali, až kým ma nedonútila odísť. Ubehlo desať rokov a neprešiel jediný deň, aby som si na Gavina nespomenula. O jeho súčasnom živote viem len toľko, že žije a pracuje za oceánom. Okolnosti ma po rokoch privádzajú na to isté miesto, kde sme sa spoznali a ja tuším, že na seba opäť narazíme. Je to len otázka času. Myslí niekedy na mňa? Čo ak ma nenávidí? Čo ak miluje niekoho iného? Myslela som si, že ho už nikdy neuvidím, ale jedného dňa sa spoza oceánu vráti. A ja na jeho návrat vôbec nie som pripravená.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , Ikar (SK)Originální název:
The Day He Came Back, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Keď sa vrátil. Přihlašte se a napište ho.
V knihovnicce na me cekala extra dlouho. Buh vi z jakeho duvodu se mi do ni nechtelo. A mozna jsem se obavala spravne.
Ano, knizka mela sladkobolne tema rozdeleni lidi, kteri se milovali. Ale ja si to moc neuzivala. Z nejakeho duvodu to ke me neproniklo. Neprozivala jsem to s nimi. Bylo to jako kratka zprava ve zpravach. Podana neosobne, bez vyvolani emoci. Rozhodne tam byl prostor vyznamne sceny prohloubit. Ale tady do vseho jen tukli a sli dal.
A ackoliv mam tuhle autorku moc rada, tady si me neziskala.
Během čtení jsem zjistila, že jsem knížku už kdysi četla. A přečetla jsem si ji s chutí znovu. Je to příběh lásky, která dokáže přežít roky.
Knižní novinky (10. týden)
06.03.2022
Knižní novinky (39. týden)
20.09.2020
„„Protože vidím, jak se na sebe díváte. Jako by ve vás doutnal oheň, co se brzy naplno rozhoří."“
„Říká se, že lidé, kteří přijdou o končetinu, ji dál občas vnímají, i když ji nemají Se zlomeným srdcem je to stejné. Cítíte lásku, kterou jste chovali ve svém srdci, i když je to srdce rozbité na tisíc kousků.“
„Protože nikdy nejde o to, co děláte a kde, ale o to s kým to děláte.“
Kniha Keď sa vrátil v seznamech
láska vzpomínky romantika čas vášeň
2019 | Nesnáším tě |
2019 | Rebelský dědic |
2019 | Rebelské srdce |
2020 | Drzý bastard |
2020 | Hříšné dopisy |
Kniha se mi moc libila byla ke konci dojemna akorat musim podotknout ze od teto autorky ctu uz 3 knihu a vzdycky skonci podobne tak to je to co mi vadi jinak davam plus