Drž hubu a pádluj! přehled
* antologie
Kenyho VOLEJ série
1. díl >
Patnáct povídek deseti různých autorů na výhradně vodácká témata, které zvítězily v prvním ročníku (2010–2011) literární soutěže Kenyho VOLEJ. Obsahuje pestrý výběr toho nejlepšího, co naše současná vodácká literární tvorba nabízí. Mozaika obsahuje příběhy tvrdě prožité i plné fantazie. Ťukání pádel o boky lodí se mísí s kouřem a zpěvem od večerního ohně, letní lásky i hloupé náhody řádí jako černá ruka a nad ďáblovým ostrovem se právě začala stahovat mračna. Vyčerpaný vodák táhne loď bažinou. A stmívá se. Skvělé čtení na dlouhé zimní večery, i na ukrácení chvil a patřičné naladění při čekání na ostatní vodáky v kempu! Více než polovina povídek již byla oceněna v literární soutěži Trapsavec. Tři z povídek napsal Jiří Nosek, syn spisovatelky Věry Noskové.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drž hubu a pádluj!. Přihlašte se a napište ho.
Zimní čtení pro trampy a vodáky. Zvlášť silvestrovské splouvání mne pobavilo. Jinak dobré až výborné podle autora a naturelu čtenáře. I když je Šmídovo Proč bychom se netopili vysoko, tahle kniha má jiné cíle, které splňuje - z posbíraných povídek více autorů sestavený sborník vydaný v hezké podobě. A děkuji za Hafranovu partu, po detektivkách už se mi po nich stýskalo!
Moc milá kniha povídek. Úplně jsem si zavzpomínala na školní léta. Mám chuť jet někam na vodu. Doporučuji jako oddechovku na dovolenou
Kniha Drž hubu a pádluj! v seznamech
Část díla
- Během naší plavby se nic mimořádného nestalo
- Bráška
- Ďáblův ostrov
- Divoká plavba
- Dlouhý den a dlouhá noc
2009 | Thriller |
2008 | Tichá hrůza |
2020 | Nejkrásnější dárek |
2016 | Lesní lišky a další znepokojivé příběhy |
2015 | Dárek z pravé lásky: 12 zimních políbení |
Skvělé povídky pro zasmání. Dala jsem knížky i své 80 leté tetě a té se moc pobavila. Oddechovka co se vleze i do malého batůžku.