Hluboké rány přehled

Hluboké rány
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/139076/bmid_kirschhoffova-a-von-bodenstein-hlub-KnD-139076.jpg 4 124 124

Dvaadevadesátiletý muž, který přežil holocaust, je nalezen mrtvý ve svém domě v Taunusu. Byl zastřelený ranou do týla. Lékař objeví při pitvě zvláštní věc – zbytky vytetované krevní skupiny na paži mrtvého, poznávací znamení příslušníků SS. Pak dojde k dvěma dalším vraždám, které se podobají popravám. Jaké tajemství spojuje oběti? Vrchní komisař Oliver von Bodenstein a jeho kolegyně Pia Kirchhoffová se ujímají vyšetřování.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Knižní klub

Tiefe Wunden, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hluboké rány. Přihlašte se a napište ho.

Dixiii
04.11.2024 4 z 5

Slibně se rozbíhající detektivní série od německé autorky. Dosud jsem ji neznala, ale přečtením této knihy se to změnilo a já se těším na další díl série. Oliver a Pia jsou dobrá dvojka.

RADIN
13.05.2023 4 z 5

Pekné to bolo.

MarianP
20.03.2023 3 z 5

Pomerne ťažkopádna kniha, nečíta sa príliš rýchlo, pretože dosť absentujú dialógy a je plná mien, udalostí a miest. Samotný nápad o nacistoch, vraždách a pomste je fajn, ale dej je príliš prekombinovaný a na môj vkus zložitý. Autorka má lepšie, hlavne tie novšie knihy. Ale pre niekoho kto má rád danú tému sa bude páčiť.

Knižní novinky (5. - 10. 11.)

03.11.2012

Kniha Hluboké rány v seznamech