Síť přízraků přehled

Síť přízraků
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210381/bmid_sit-prizraku-210381.jpg 4 158 158

Kladivo na čaroděje série

Před pěti sty lety uzavřela čarodějnice svoji duši do svitků s kouzly a hned nato byla upálena. Nyní se vrací a chce svá kouzla zpět. Jejich současní vlastníci se jich však nechtějí jen tak vzdát. Nejenom že si na nich založili živnost, ale rovněž je známo, že má-li kouzlo změnit pána, ten starý musí zemřít. Po kouzlech ovšem pase více stran z různých důvodů. A nebyl by to Felix Jonáš, aby do toho zmatku neskočil po hlavě. Nejenže ho čekají souboje s čaroději, ale také se bude muset vypořádat s Vincencovou krizí identity, Klaudiinou touhou po dobrých skutcích a jednou pubertální holkou v nesnázích.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Síť přízraků. Přihlašte se a napište ho.

Maud22
26.10.2024 5 z 5

Další parádní kousek ze série Kladivo na čaroděje. Ty nápady, co autor má, stojí za to. Kdosi sbírá svitky s mocnými kouzly a ve středu dění se ocitne Klaudie, když zachraňuje malou dceru své známé. Samozřejmě na záchraně se podílejí všichni členové týmu. Vincencovu podobu asi dlouho nedostanu z hlavy! :-)))

Micho86
21.08.2023 5 z 5

Tohle byl vážně skvělej díl, oceňuji ucelenou a pevnou dějovou linku; autor postupně buduje příběh, opatrně seznamuje čtenáře s poměrně velkým množstvím postav a pak to přijde - děj začne nabírat rychlost a začnou se dít věci.
Příběh je skvěle zkonstruovaný a promakaný, za mě se jedná zatím o nejlepší knížku, kterou jsem od Ondřeje S. Nečase četla.
Bavil mě svět uvnitř Felixovy hlavy, přítomnost Buffy a Benedicta Cumberbatche mi udělala velkou radost.:)
Síť přízraků osobně řadím mezi ty kvalitnější příspěvky do série Kladivo na čaroděje, ačkoliv musím říct, že takové řazení není vůbec jednoduchý úkol, celý je to dost pecka!

protokol
03.11.2022 ztráta času

táto kniha pre mňa znamenala nuda nuda nuda .

Kniha Síť přízraků v seznamech

Praha magie