Klan přehled

Klan
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448624/bmid_klan-PbK-448624.jpg 4 261 261

Hraju, abych žil série

< 2. díl >

Jiný svět byl původně jen obyčejnou online hrou na hrdiny. Fenomén vtažení z něj však udělal něco velmi výjimečného a velmi nebezpečného. Nevyléčitelně nemocný Gleb se uchýlil do světa meče a magie naprosto dobrovolně. Ani se nestačil pořádně zorientovat a už se zapletl do vysoké hry o moc a bohatství. Původně bezstarostný svět věčného života se totiž stal s přibývajícím počtem vtažených hráčů předmětem zájmu mocenských a finančních kruhů. S pomocí věrných přátel, bezpečným zázemím klanu a přízní virtuálních bohů se proto Gleb pouští do boje o udržení Jiného světa v té podobě, v jaké ho poznal. Jako místo, kde je možné žít důstojně a beze strachu.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

Клан (Klan), 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klan. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (48)

Ameri
10.08.2024 3 z 5

(SPOILER) Tak mám za sebou aj dvojku a musím teda povedať ,že asi lepšie. Ako tu už zaznelo viac krát hl. hrdina má tolko šťastia v pomere vody v ludskom tele a ešte trochu viac.

Žeby tu nejak autor popustil nejak uzdu emociám tak s tým sa môžeme rovno rozlúčiť neviem či sú tak opomenuté kôli žánru alebo s nimi autor proste nevie pracovať ale velmi tým knihu oberá o hlbku. Tak či tak to uplne nevadí teda mne to vadí ale aj tak ma kniha bavila a určite sériu dočítam celú. :D

Tempo knihy prebiehalo svižne ale skôr odpočinkovo. Všetko sa samozrejme pokazilo na konci ešte viac ako v prvom diely, takže môj škrečok má čo robiť aby zohnal 3 diel.

Len tak mimochom ja som VEDELA že je Routha pekná sv**a takže si ten koniec Laith aj celkom zaslúžil a cítim mierné zadosťučinenie.

AnDyB
05.08.2024 3 z 5

Ty jo, já jsem nemocná v tom, že dočítám i knihy co mě zrovna neberou. Tahle je po dlouhé době, kterou jsem odložit musela. Nevím zda krize nebo tak, jednička se mi líbila ale dvojka se mi fakt táhla a ne a ne se začíst. Tak jsem to prostě vzdala. Možná mi to nesedlo, protože prostředí je fakt super. Škoda


Vjeerus
23.02.2024 3 z 5

Tak tahle knížka mě řádně potrápila a ne moc v dobrém, protože mi přišla hodně natahovaná a takové plácání se mezi politikou a jedním tajným úkolem.
Hlavní hrdina má stále neuvěřitelné štěstí, které jsem prvnímu dílu odpustila, protože se zakládalo na herní logice a pravděpodobnosti, ale v dvojce už mi hodně vadilo. Do hry totiž vstupuje fakt, že umělá inteligence, mobové a božstvo, začínají bojovat proti systému a tvářit se živě a Gleb stojí uprostřed všeho a těží z nějaké imaginární náklonosti.
Příběh se začal rozjíždět až v poslední třetině, kde autor fakt začal tahat jeden trumf za druhým, i když ten vytvořený doják ohledně dětí pro mě byl trochu přes čáru a zbytečný, protože já v tom viděla jen tu sobeckost toho jedince, co se prostě rozhodl jít přes mrtvoly a bylo mu jedno, jak moc by to mohlo poškodit lidi, co mu pomáhají.
Závěr mě přesvědčil, že dám Jinému světu ještě šanci, protože plány hlavního hrdiny dostali velký a hlavně nehezký zásah (svým způsobem konečně! :D ) a i přes ten extrémně utahaný začátek mě to navnadilo dozvědět se, jak z toho vybruslí.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (9.4. - 22.4.)

09.04.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Klan v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených359x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených34x
v Knihotéce173x
v Chystám se číst61x
v Chci si koupit26x