Klášter nejsvětějšího srdce přehled

Klášter nejsvětějšího srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356539/mid_klaster-nejsvetejsiho-srdce-wUs-356539.jpg 4 42 42

Mladý mnich Stibor žije v klášteře obklopeném toxickou mlhou. Strávil tu celý svůj život a stejně jako všichni ostatní věří, že mlha pokrývá celý svět. Jeho dny sestávají z práce a modliteb, ale nyní se dostává do věku, kdy mu jednoduchý klášterní řád přestává stačit. Jednotvárnost dění a řada podivných předpisů v mnišském životě jej přinutí hledat odpovědi a snažit se o změnu zavedeného systému. Podaří se mu rozbít jednotvárnost všedních dnů a vyjít za obzor?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klášter nejsvětějšího srdce. Přihlašte se a napište ho.

666Jitka
27.01.2024 4 z 5

Velmi se mi líbila pochmurná a napjatá atmosféra obestřená tajemnem, která celým komiksem příjemně rezonovala. Námět není vůbec špatný a kam jinam umístit záhadu než do kláštera - skvělé to místo pro skrývání tajemství. Ponurou náladu příběhu podtrhuje skvělá rustikální kresba. Za mě velmi povedený počin.

zuzi1162
04.10.2023 3 z 5

(SPOILER) Otevrene konce mi vetsinou nevadi, ale tady jakoby s toho chybelo vic. Chtelo by to pokracovani ... nebo aspon vedet, zda se pribeh pohybuje na urovni manipulace s lidmi v nejakem postapo nebo zda jde o neco s nadprirozenou podstatou.

vlkcz
19.07.2023 3 z 5

Těch aktuálních 71 % asi odpovídá. Přeci jen je vidět, že jde o školní práci. Graficky výborné, příběh by chtěl vypilovat a roztáhnout klidně na dvojnásobný rozsah. Takhle trochu nedotažené a zkratkovité.

Kniha Klášter nejsvětějšího srdce v seznamech

kláštery, opatství mnichové, mniši postapokalyptická sci-fi

2023  88%Srdcovka
2017  70%Klášter nejsvětějšího srdce