Klobásy, salámy, paštiky přehled
Bernhard Gahm , Fridhelm Volk
Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!Bernhard Gahm je v německu uznávaným odborníkem a autorem knih. Zde vám přináší 63 osvědčených receptů, které ukazují, co lze doma vyrobit z hovězího, vepřového, jehněčího, kozího, drůbežího masa a ze zvěřiny: Vyzkoušejte salámy, párky, klobásy, jelita, jaternice, uzení, nasolování, plnění do střev nebo konzerv. Kromě toho kniha obsahuje návod, jak připravit šťavnaté uzené maso, šunku, chutné huspeniny a paštiky.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2007 , GradaOriginální název:
Würste, Sülzen, Pasteten selbst gemacht
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klobásy, salámy, paštiky. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Klobásy, salámy, paštiky v seznamech
v Knihotéce | 2x |