Klub ranostajov přehled

Klub ranostajov
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422228/bmid_klub-ranostajov-3eQ-422228.jpg 3 30 30

Robin Sharma, medzinárodne uznávaný expert na vodcovstvo a elitnú produktivitu, predstavil koncept Klubu ranostajov pred viac než 20 rokmi. Je založený na revolučnej rannej rutine, ktorá v minulosti pomohla jeho klientom z radov manažérov svetových firiem maximalizovať produktivitu, nepomerne si zlepšiť zdravie a objaviť v sebe nikým nenarušiteľný pokoj. Začítajte sa do knihy, ktorú autor písal viac ako štyri roky. Prostredníctvom podnetného a zábavného príbehu o stretnutí dvoch cudzincov v ťažkom životnom období s excentrickým obchodným magnátom, ktorý sa stane ich tajným učiteľom, spoznáte: začiatok dňa géniov a velikánov podnikania, málo známy a ihneď využiteľný model ranného vstávania, neurovedecky podloženú a rokmi overenú techniku a mnoho ďalších trikov často známych len elite, ktorá ich už celé roky úspešne využíva, a aj preto sa dostala na vrchol.... celý text

Literatura světová Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Eastone Books

The 5 AM Club, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klub ranostajov. Přihlašte se a napište ho.

Vendula39
01.09.2024 3 z 5

S knihou jsem se setkala na sociálních sítích, její propagace byla lepší než děj samotný. Přišlo mi že se jednalo o změť dobře známých mouder a pravd, pouze zasazený do určitého příběhu. Text jsem četla v angličtině, o to víc to bylo matoucí. Autor se někdy opakoval, věta typu "own your morning, elevate your life" se zde opakovala, více než bylo potřebné.

Veve11111
12.07.2023 4 z 5

Naozaj netradičným spôsobom napísaná motivačná kniha. Je dosť "ťažká" a pri jej čítaní sa treba sústrediť. Určite nejde o žiadnu oddychovku, ale za mňa to nie je nepodarené dielo, ako tu odznelo v komentároch nižšie.

barbarella4211
07.04.2023

Kniha bohužel není dobře napsaná, příběh je umělý a roztříštěný, podle mého názoru mu ani překlad úplně nepomohl. Základní myšlenka je dobrá a věřím v ni, ale v této "literární" formě dost zapadne.

Kniha Klub ranostajov v seznamech