Tutanchamonova kletba přehled
María Mañeru
Klub stopařů série
1. díl >
Sourozenci Callenderovi, členové Klubu stopařů, nevěří všemu, co jim někdo vykládá, nýbrž to chtějí vidět na vlastní oči, jsou velice zvídaví a mají veliký smysl pro dobrodružství. Když dorazí do Káhiry, seznámí se chlapcem stejného věku, který se jmenuje Ahmed a žije sám jen se svým opičákem Thovtem. Společně podniknou neuvěřitelné dobrodružství a to je spojí navždycky.... celý text
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2017 , SunOriginální název:
La maldición de Tutankamón, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tutanchamonova kletba. Přihlašte se a napište ho.
Fantastická knížka, syn dostal k vánocům celou sérii a já mu skoro závidím, že jsem ji v dětství taky neměl.
Takový Indiana Jones pro děti.
Docela hezký příběh pro menší děti. Oceňuji, že se nenásilnou a zajímavou formou dozví o tom, co jsou to hieroglyfy, balzamování, mumie, pyramidy, scarabeus... Propojení zábavy a vzdělávání je přesně podle mého gusta.
Kniha Tutanchamonova kletba v seznamech
archeologie pro děti starověký Egypt parta dětí dětská dobrodružství dějiny pro děti a mládež detektivky pro dětiAutorovy další knížky
2017 | Tutanchamonova kletba |
2017 | Honba za pokladem Nilu |
2017 | Co ukrývá Velká sfinga? |
2017 | Zmizení papyru turínského |
2017 | Tajemství záhadné sošky |
Pěkná knížka s jednoduchou zápletkou. U nás v knihovně v kategorii 9-12, ale syn říkal, že to bylo už příliš primitivní, takže spíš pro menší.