Ostrov náhrobků přehled
Thomas Brezina
Klub záhad série
Staň se členem Klubu záhad! Pomocí superlupy objasni s ostatními členy záhadu tajemného ostrova. Na opuštěném a nehostinném ostrově vyrůstají ze země náhrobky. Jak je to možné? Je pravda, že pokaždé, když se objeví nový, zmizí jeden obyvatel nedalekého městečka? Podaří se toto děsivé tajemství objasnit? V Klubové příloze s dalšími informacemi o případu také zjistíš, jak jsi obstál ty sám.... celý text
Horory Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2006 , Fragment (ČR)Originální název:
Allein auf der Grabsteininsel, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ostrov náhrobků. Přihlašte se a napište ho.
Tajemné mizení obyvatel a jejich objevování se vždy v ty stejne dny a určité hodiny . To proč to tak je a co nebo kdo za to může se rozhodnou zjistit slavní pátrači! Další detektivní případ na sebe nenechal dlouho čekat. Mě se moc líbil a těším se na další chvíle strávené v detektivní společnosti a spolupráci.
Klub záhad - tak skvělá série mého dětství, na kterou se nedalo zapomenout. Ovšem, ne všechny knihy jsem tenkrát přečetla a tato kniha byla jednou z nich.
Hodně se mi líbil nápad. Byl originální, ale na konci knihy mi přišlo, že tu je tě fantazie trochu víc. Ale jinak stejně jako všechny knihy, které jsem že série četla i tuhle mohu určitě doporučit.
Kniha Ostrov náhrobků v seznamech
v Mé knihovně | 46x |
2008 | Kočičí holka |
2009 | Chrám hromů |
2007 | Škola hrůzy |
2008 | Dotek anděla |
2009 | Princezna Viktorie |
Skvělá kniha pro mladé čtenáře.Doporučuji.