Fotbalový kemp přehled

Fotbalový kemp
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529566/bmid_kluk-v-kopackach-fotbalovy-kemp-65992c7453b65.jpg 5 9 9

Kluk v kopačkách série

< 2. díl

HURÁ, začaly prázdniny! Tomáše a jeho kamarády čekají dva měsíce volna, skopičin a hlavně fotbalu! Vždyť kdo bych chtěl v létě zůstat zavřený doma, když se může vydat do přírody na FOTBALOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ? Trenér Kamil si pro kluky i holky z týmu přichystal spoustu zábavy. Jenže to by bylo, kdyby naše hrdiny nečekalo i nějaké to dobrodružství. Ať už půjde o případ ukradené vlajky, nebo záhadu kocoura Fantoma, Tom, Jirka, Julča a Honza se tohle léto nudit rozhodně nebudou.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fotbalový kemp. Přihlašte se a napište ho.

Aknel26
15.07.2024 5 z 5

Druhý díl byl o mnoho lepší než první. Děj byl bohatší, než naznačuje název, protože na kempu se odehrává jen část příběhu. Krom toho se děj točí hodně kolem zvířátek, hlavně kolem tajemného kocourka Fantoma. Tomáš je správný kluk, pro kterého je důležité přátelství a není mu zatěžko pomoci člověku v nouzi.

LukBook
04.03.2024 5 z 5

Další skvělé dobrodružství kluka Tomáše. Týká se opět nejen fotbalu, ale i klukovských rošťáren, zvířat či kamarádství. Skvěle napsaná dětská knížka, v níž najdete i ukrytá ponaučení.

ladyfromskye
02.03.2024 5 z 5

Další nálož dobrodružství milovníka fotbalu Tomáše a jeho kamarádů je tu! A věřte tomu, nebo ne, druhá kniha je snad ještě lepší než ta první. Smekám před autorkou, Markétou Bolfovou – kam jen na ty skvělé nápady chodí? A smekám i před ilustrátorem, Lukášem Fibrichem, protože ty jeho ilustrace jsou prostě fakt skvělé!
Fotbalový kemp jsem slupla jako malinu a pomalu začínám přemýšlet o tom, že bych si ráda přidala. A pevně doufám, že stejně na tom budou všichni kluci (a třeba i nějaké holky), které si tuhle knížku přečtou.

Dceřina kletba, Šeptající mrtví a další knižní novinky (5. týden)

28.01.2024

Kniha Fotbalový kemp v seznamech