Knihomolové (2023) | Databáze knih

Knihomolové přehled

Knihomolové
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517513/bmid_knihomolove-YXA-517513.png 4 397 397

Nora je úspěšná literární agentka a ani trochu typ křehké romantické hrdinky. Charlie je zase skvělý redaktor, ale žádný lamač dívčích srdcí. Když se ale tihle dva ocitnou na dovolené ve stejném městečku, začíná to vypadat, že jejich příběh píše někdo, kdo má na nose minimálně troje růžové brýle.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Metafora

Book Lovers, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Knihomolové. Přihlašte se a napište ho.

HankaJosefiova
předevčírem 3 z 5

Jako už dlouho jsem nedržela v ruce knihu, kterou jsem tak často odkládala i když jsem nemusela.
Je to roztomilá romance, ale mě to nudilo.

JointlieKat94
26.11.2024 3 z 5

Od knihy jsem čekala asi něco úplně jiného. Nečetla se mi dobře a asi by snesla, kdyby měla o pár stránek méně..
Příběh byl předvídatelný a zpočátku nudný..

Vlastně se mi líbil asi jen konec knihy. Ten už se mi četl o poznání lépe. Ale jinak je to takovej průměr.. asi nic, na co bych si za měsíc vzpomněla.

Lucif
27.10.2024 4 z 5

Dá se. Nečetla se mi úplně nejlíp, ale ani nejhůř. Opět jsou tam (za mě nadbytečné) erotické scény - až někde za půlkou a minimálně, nicméně opět nedoporučím všem. Film by mohl být dobrý, možná dokonce lepší než kniha. Je to docela tlustá kniha. Občas stránky utíkali rychle. Nemohla jsem se rozhodnout jestli dát 3 nebo 4*. Jsou o dost lepší knihy, ale zase úplný průměrák to také není, je to celkem dobře napsané a je to docela zajímavý, fajn příběh, tak nakonec slabší 4*. Znovu si asi nepřečtu, ale slušná oddechovka ;)

Ještě jsme se nepotkali, Pod hladinou a další knižní novinky (33. týden)

13.08.2023

Knihomolové a další knižní novinky (24. týden)

08.06.2023

Existuje niečo lepšie než ľadová káva a kníhkupectvo počas slnečného dňa? Teda okrem teplej kávy a kníhkupectva počas daždivého dňa.

Láska by možno nemala byť postavená na kompromisoch, no možno to bez nich zároveň nejde. Nemám na mysli kompromisy, čo vás vtlačia do polôh, v ktorých sa necítite pohodlne. Mám na mysli kompromisy, ktoré sú schopné uvoľniť zovretia, čo vám vždy nechajú priestor, aby ste mohli rásť. Mám na mysli kompromisy, ktoré hovoria: V mojom srdci bude vždy miestečko pre teba a ak sa tvoj tvar zmení, prispôsobím sa. Nech sme kdekoľvek, naša láska sa vždy prispôsobí, aby nás udržala. Vďaka tomu mám pocit, že... všetko bude v poriadku.

„Nora.“ Mierne sa usmeje. „Venuješ sa knihám. Jasné, že nemáš skutočný život. Nikto z nás ho nemá. Uprednostňujeme fikciu.“

Více citátů z knihy najdete u autora.

Ocenění knihy (1)

2022 - Goodreads Choice Awards (Best Romance)

Kniha Knihomolové v seznamech

v Mé knihovně220x