Kočičí kavárna přehled
Charlie Jonas
Leonie není příliš nadšená, když ji sousedka požádá, aby se na čtrnáct dní postarala o její kočku Mimi. Paní Siebenschönová se chystá na svou poslední dovolenou na Ischii, a tak nemá mladá učitelka to srdce stařenku odmítnout. Soužití s kočkou je však naprostá katastrofa. Mimi se ne a ne s novým domovem smířit a její dočasná opatrovnice s ní rychle ztrácí trpělivost. Pak přijde spásný nápad svěřit divoké zvíře kamarádce Maxie, jež si právě otevřela malou kavárnu. Maxie je nadšená a ještě větší radost mají její hosté. Zdá se, že veseleji už být nemůže, jenže pak se Mimi znenadání narodí koťata a kavárnu brzy začnou široko daleko nazývat Kočičí. A paní Siebenschönová, Leonie i Maxie postupně zjišťují, že stejně tak znenadání může přijít i láska…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , Ikar (ČR)Originální název:
Katzencafé, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kočičí kavárna. Přihlašte se a napište ho.
Čteno pro čtenářskou výzvu, jinak to není můj šálek kávy.
Příběh byl milý, sladký, a na závěr, krom happy endu, kniha obsahovala i recepty :-)
Nenáročné, čtivé a oddechové. Kniha neurazí, ale ani nenadchne. Příběh je naivní, daleko od reálného světa. Ale jsou chvíle, kdy si přesně o tomhle chceme přečíst. Tady sáhnete na jistotu, že si u knihy odpočinete
Knižní novinky do konce roku
12.12.2021
Kniha Kočičí kavárna v seznamech
Miluji kávu, knihy a kočky (psáno podle abecedy:) hvězda dolů za příliš předvídatelný děj a hvězda nahoru za recepty a odkazy na další oblíbené knihy:)