Haunting Adeline: Stíny nad Adeline přehled

Haunting Adeline: Stíny nad Adeline
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540778/bmid_haunting-adeline-stiny-nad-adeline.jpg 4 155 155

MANIPULÁTORKA Dokážu manipulovat emocemi kohokoli, kdo mi to dovolí. Způsobím vám bolest, rozpláču vás, rozesměju a přiměju vás si povzdechnout. Ale moje slova na něj neplatí. Zvlášť když ho prosím, aby odešel. Pořád tam je, sleduje mě a čeká. A já se nikdy nedokážu odvrátit. Ne když chci, aby přišel blíž. STÍN Nechtěl jsem se zamilovat. Ale teď, když jsem se zamiloval, se nedokážu držet dál. Jsem okouzlený jejím úsměvem, jejíma očima a tím, jak se pohybuje. Jak se svléká... Budu ji dál sledovat a čekat. Dokud nebude moje. A jakmile bude, už ji nikdy nenechám odejít. Ani když mě bude prosit, abych to udělal... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red

Haunting Adeline, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Haunting Adeline: Stíny nad Adeline. Přihlašte se a napište ho.

Atuin
předevčírem ztráta času

Použivajíc dnešní rétoriku: Je to toxické jako Větrná hůrka ( s kterou to však vůbec nesrovnávam) a iritující do té míry, že co chvily letěla kniha někam bokem. Četla jsem knihu v zasadě jen kvůli klubu,ale musim řict že znovu se takové výzvy nechopím. Ono by se to dalo dost dobře přežít kdyby to byl román který není sám v sobě tak nějak natěšený co se v něm děje. A na mě to tak působilo. Samozřejmě je to kniha pro dospělé, ale je to také kniha které se můžete s klidem vyhnout. Ono všemu člověk podlehnout nemusí. Ve výsledku to není nic co by stálo za řeč. To že by Adelina byla tak ( zpočatku) nadsená s různých vidin apod. se ani nedivím, to není až tak blbé, ale to dál si myslím stojí za úvahu u nějakého odborníka. Ten vývoj byl malinko lítlý, a postavy choré.

Čteno v polském překladu

Chybí mi kolonka NEDOPORUČUJI....

6Nikki6
18.11.2024 3 z 5

(SPOILER) No, kde začít. V první řadě asi teda nechápu ten obrovský hype kolem knihy. Tenhle žánr je mi celkem dobře známý a tedy můžu říct, že za mě kniha nebyla nějak nic moc extra. Ano jsou tam explicitní scény které mohou někoho, kdo je v tomto žánru knih nový znepokojovat, ano kniha je rozhodně pouze pro dospělé asi jako většina knih které čtu, včetně třeba Čtvrtého křídla a jiných, které jsou klidně zařazované do young adult :D ale asi už jsem otrnula :D. Za mě úplně průměrná kniha a tedy četla jsem už lepší. Nicméně pěkná oddechovka a na druhý díl jsem vzhledem k tomu jak skončil tento docela zvědavá.

Ešína
18.11.2024 5 z 5

Upřímně jsem knihu nechtěla vůbec číst. Právě kvůli její zvrhlé zvrácenosti. Ale je okolo takové haló, že jsem musela. Ze začátku jsem si říkala co? Měla jsem smíšené pocity ale pak mě to úplně vtáhlo. Moc jsem si čtení užívala a kniha se mi líbila. Strašně se těším na pokračování.

Ti, co byli prokleti, Mělký hrob a další knižní novinky (46. týden)

10.11.2024

Královna, Dům na konci ulice a další knižní novinky (24. týden)

09.06.2024

Kniha Haunting Adeline: Stíny nad Adeline v seznamech

sexuální úchylky vraždy láska stalking manipulátoři obchod s lidmi oběti násilí

Autorovy knížky

H. D. Carlton