Kočkování přehled

Kočkování
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542396/bmid_kockovani.jpg 4 11 11

Práce profesionální hlídačky a trenérky koček vám možná přijde jako splněný sen, nebo jako ta nejhorší noční můra. Kitty Hartová, rozkošně výstřední a energická milovnice koček svou práci jako „Panička na půjčení“ absolutně zbožňuje. Co se však stane, když se v rámci hlídání setká s mrzutým ale velmi pohledným odpůrcem koček Milesem Thornem, který shání někoho na hlídání kočky své matky? Bude jejich vzájemná přitažlivost stačit na to, aby si k sobě našli cestu, nebo to celé skončí u nekonečného kočkování? Rozpustilá romantická komedie z pera autorky Heleny Huntingové si vás za začátku získá hravou kombinací nedorozumění a plachých, nesmělých začátků, abyste jí pak mohli zcela podlehnout, když se v ní začnou mísit vášeň a hluboko skrytá rodinná tajemství hlavních protagonistů.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Beta-Dobrovský

A Love Catastrophe, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kočkování. Přihlašte se a napište ho.

knihomolkaJani
24.10.2024 3 z 5

"Většinou mě na zem povalí akorát sousedovic bernardýn. Pozitivní je, že vy jste mi aspoň neolízal obličej."
Kniha Kočkování je opravdu velmi netradiční příběh o analytikovi z NHL a "Paničce na půjčení".
Najdete zde mnoho vtipných momentů, ale najdete zde i nejedno těžké téma. Příběh se zaobírá ztrátou blízké osoby, ale i nemocí.
"I když mi život poslední dobou házel jen klacky pod nohy, jsem neskutečně vděčný, že mi seslal i slunce jménem Kitty."
Hlavní hrdinka Kitty mi z počátku přišla trochu ztřeštěná a až příliš přehánějící, ale postupně si na to zvyknete a neumíte si jí jinak představit. Kitty je známá v online světě a kniha ukazuje slávu i zrádnost online komunity. Toto téma bylo opravdu moc hezky a uvěřitelně zpracované.
Děj je psán ich formou (což jsou určitě body k dobru) a střídají se oba pohledy v kapitolách, je příjemné nahlédnout do hlavy nejen Kitty, ale i Milesovi.
Miles je milý muž a s Kitty se k sobě hodí. Jsou to občas takový mimoňové.. Ale tak, že mi chvilkama bylo i za ně trapně.
Při jejich první rotické scéně jsem si tedy jen říkala, že to je velký špatný, ale naštěstí nejde primárně o rotický román a kniha má mnohem větší hodnoty..
"Občas, když spadneme, musíme se chopit dlaně, kterou nám někdo nabízí, postavit se zpátky na nohy, oprášit se a jít dál."
Jedná se o velmi pohodové čtení, které Vám dokáže předat pár myšlenek, ale na druhou stranu mě jejich vztah asi úplně nevystřelil z gatí.
Všichni milovníci koček si zde opravdu přijdou na své!
Kniha se jako celek čte velmi dobře a rychle, já jsem s ní strávila dva večery.

kristy.books
23.10.2024 4 z 5

Od autorky som už prečítala niekoľko kníh (a stále tajne dúfam, že raz sa u nás dočkáme aj jej sérií o hokejistoch), takže som si nemohla nechať ujsť ani jej novinku, najmä keď v nej hlavnú rolu hrali aj domáci miláčikovia. Kočkování bola príjemná romantická oddychovka, v ktorej sa však riešilo aj viacero závažných tém ako vyrovnávanie sa so stratou či komplikované rodinné vzťahy.

Kitty bola svojská, je mi jasné, že takáto postava nesadne každému, no ja som si ju obľúbila. Bolo to také slniečko, ktoré okolo seba šírilo pozitívnu energiu a dobrá duša, čo vždy viac myslela na ostatných ako na seba. Venovala sa starostlivosti o mačky a bolo cítiť, že práca so zvieratami ju napĺňala. Občas by sa mi doma tiež hodila takáto cvičiteľka mačiek, ktorá by vedela skrotiť tých mojich troch nezbedníkov.

Miles si práve prechádzal náročnejším obdobím a nejak nevedel, kam skôr skočiť. Snažil sa, no občas sa mu to všetko tak nejak vymklo spod kontroly a narobil ešte viac chaosu. Bol to však dobrý muž a čím viac som ho spoznávala, tým viac mi preňho pukalo srdce. V živote si toho už preskákal naozaj dosť.

Napriek tomu, že ich zoznámenie a prvé stretnutia nedopadli zrovna najlepšie (keďže ona bola milovníčka mačiek a on ich moc nemusel, radšej mal psov), postupne sa ukázalo, že majú toho vlastne veľa spoločného. Bola to trochu komická dvojica a občas som nevedela, či sa smiať alebo hanbiť, no napriek tomu ma bavilo sledovať, ako sa lepšie spoznávali, zbližovali, boli jeden pre druhého oporou.

Samozrejme, nesmiem zabudnúť ani na zvieratá, ktoré do príbehu vniesli dávku humoru a rozkošnosti. Bez nich by to jednoducho nebolo ono.

PetraN17
18.10.2024 5 z 5

Vtipná oddechovka nejen pro milovníky zvířat :))

Kouzlo polární záře, Krvavá spása a další knižní novinky (39. týden)

22.09.2024

Kniha Kočkování v seznamech