Polib mi dortík přehled
Helena Hunting
Blaire Calloway právě otvírá nový obchod, cukrárnu, kde bude prodávat dortíky a koktejly, všechno má promyšleno a připraveno do nejmenších detailů. Co neměla v plánu? Ronana Knighta a jeho sportovní bar v sousedství, který se otevírá ve stejný den a nabízí pikantní, tučná jídla a pivo. Podnikatelská bitva je na spadnutí. Ale musí být vítěz jen jeden?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2022 , Beta-DobrovskýOriginální název:
Kiss My Cupcake, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polib mi dortík. Přihlašte se a napište ho.
Děsně mě odpuzoval název knihy. Přišel mi sexistický a trapný, ale jsem vděčná, že jsem jí dala nakonec šanci, protože byla skvělá. Klasická červená knihovnička, přesně taková, která mě baví a uklidňuje. Prostě oddechovka.
Tohle se mi moc líbilo, krásné odpočinkové čtení, možná pro někoho trochu přeslazené, ale já jsem byla spokojená. A erotické jiskření spojené s humorem tomu dodalo šťávu.
Kniha Polib mi dortík v seznamech
2020 | Sexy srážka |
2019 | Talisman pro štěstí |
2022 | Polib mi dortík |
2024 | Kočkování |
,,Rozrazila jsi tyhle dveře a pro mě bylo nemožné se nezamilovat."
Pro mě tatim nejlepší co jsem od autorky četla. Miluju když na sebe zprvu štekaji a pak si uvědomí, že je ten druhý neskutečně přitahuje. Blair byla jako dívka z minulých let aspoň teda vizáží, za to Ronan byl pro ni jako hispter co má víc svalů než něčeho jiného. Neskutečně jsem se bavila.