Kocour Vavřinec a jeho přátelé přehled
Dagmar Lhotová , Zdeněk Karel Slabý , Věra Faltová
Kocour Vavřinec série
Veselé příhody kocoura Vavřince a jeho přátel - Otylky, Spytihněva a Mojmíra. Příběhy: Míč se nedá Pozor, Otylka jede! Jen se nebát zlého lkuka Kocour Vavřinec v roli zachránce Jak se Mojmír s Vavřincem chystali na zloděje Mojmír se opaluje Dnes plavecké závody Jak Vavřinec s Mojmírem uletěli zlým rybám Studená sprcha Mojmírův nejnovější styl Kdo se směje naposled Otylčiny nezdařené závody Jak Otylka vyrostla Kdo tam bude dřív? Nejlepší kolotoč Otylka a drak Kdo umí líp strašit? Vavřinec - opora mužstva Nejsou lyže jako lyže Sen prasátka Mojmíra Šťastné a veselé... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kocour Vavřinec a jeho přátelé. Přihlašte se a napište ho.
Na komiksech o Vavřincovi jsem vyrůstala, četla jsem je stále dokola, všechny díly. Láska mého dětství.
Tuhle knížku jsem milovala, kouzelné ilustrace a vtip. Dodnes si pamatuji některé příběhy. Tohle a Barbánek byla srdcovka, narozdíl od Čtyřlístku, který je vlastně jeho kopií a nikdy se mi nelíbil.
Kniha Kocour Vavřinec a jeho přátelé v seznamech
Další pecka, kterou jsem coby dítko školou povinné pravidelně pročítal, až jsem ji znal nazpaměť. Kampak se asi ztratila, budu se muset po ní podívat. Souhlasím s komentářem Hanina61. Doufám, že je to nostalgie, nikoliv stařecká senilita, co mě nutí tu knížku hledat a znovu číst!
Kdyby do rodiny přibyly nějaké nové děti, tak aby byla po ruce!