Kolébka přehled
Arthur Charles Clarke , Gentry Lee
Arthur C. Clarke, nositel titulu Velmistra science fiction a několikanásobný laureát cen Hugo a Nebula, vytvořil již klasická díla 2001: Vesmírná odysea, Setkání s Rámou či Zpěv vzdálené Země. Společně s uznávaným kosmickým odborníkem z NASA Gentry Leem nyní vnášejí vzrušující, tajuplnou vizi do galaktického dobrodružství, které dosahuje od oceánu hvězd až k mořskému dnu na Zemi. Protože právě tam čeká na své probuzení cosi mocného. Něco vražedného, co by mohlo znamenat vyhubení celého lidstva…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kolébka. Přihlašte se a napište ho.
Tuhle knížku jsem četla dvakrát. Jednou hrozně dávno a moc se mi líbila.
Podruhé hrozně nedávno a názor bych změnila o sto procent. Líbili se mi hadi a mimozemské náměty. Hrdinové pozemští takové sympatie nemají.
Vytáčí mě úplně všichni.
Carol je blbka, Troj jí v každé větě říká "anděli." A všichni ostatní neustále myslí na soulož.
Plukovník armády je tak trochu pedofil, což mi připomíná aféru, která se kdysi rojila kolem Clarka.
Zajímavé je, že v knihách, které píše s Leem se tohle téma neustále omílá - náklonost k dětem. Divné. V druhém až x tém Setkání s Rámou se spolu na té lodi přeci i plánují množit "děda" a o dvě generace mladší děvče...
A ne, nevěřím, že s dětmi něco měl.
Zdaleka nejhorší Clarke, opravdu otřesné! Na téhle pitomosti se Clarke spolupodílel tak maximálně půlstránkovou synopsí a vlastním jménem.
Kniha Kolébka v seznamech
Zaujalo mě po čtenářské stránce dalo se číst