Kolem Česka za 66 dní přehled
Tomáš Lachman
Putování, při němž si člověk dopřeje luxus „mít čas“, všechno vnímat a tiše přemýš let, je obrovskou šancí nově se setkat sám se sebou a podívat se z jiného úhlu na život svůj i druhých, na svět kolem sebe. Člověk získá vnitřní pokoj a nadhled, který nám mnohdy v české kotlině tolik chybí. ( z předmluvy)
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kolem Česka za 66 dní. Přihlašte se a napište ho.
Příjemná, oddechová knížka, u které mi vůbec nevadil stručnější formát. Líbilo se mi, jak ji autor napsal přirozeně, a hlavně bylo krásné vnímat jeho vnitřní radost z putování a uskutečněného snu. Jen více takových příběhů a poctivých chlapíků.
Putovní deník je příjemně stručný, mapky by byly užitečné, aby se trasa dala lépe sledovat. Poslední třetina je ovšem hodně ve znamení okouzlení sebou samým, což je pochopitelné i akceptovatelné, ale čtenářsky je to otravné.
Kniha Kolem Česka za 66 dní v seznamech
Příjemné oddychové počtení, oceňuji seznam vybavení na konci knihy. Chyběla mi mapka, třeba na dvoustránku, kudy autor šel (já vím, píše o tom v knize, ale mapa je prostě mapa).