Koruna z pozlátených kostí přehled
Jennifer L. Armentrout
Z krve a popela / Z krvi a popola série
Ukloňte sa pred kráľovnou, inak pred ňou budete krvácať… OBEŤ, KTORÁ PREŽILA… Poppy nikdy ani nenapadlo, že zažije lásku, akú našla s princom Casteelom. Chce si užívať svoje šťastie, no najprv musia obaja oslobodiť svojich bratov. Plánujú nebezpečnú misiu s ďalekosiahlymi dôsledkami, o akých sa ani jednému z nich nesnívalo. Lebo Poppy je vyvolená, požehnaná. Skutočná panovníčka Atlantie. Má v sebe krv kráľa bohov. Koruna a kráľovstvo jej právom patria. NEPRIATEĽ A BOJOVNÍK… Poppy vždy chcela byť len paňou svojho života, nie životov druhých, ale teraz si musí vybrať, či sa vzdá dedičského práva alebo prevezme zlatú korunu a stane sa kráľovnou z tela a ohňa. No keď sa odhalia temné hriechy a krvavé tajomstvá kráľovstva, povstane dávno zabudnutá sila, z ktorej sa stane skutočná hrozba. Nezastaví sa pred ničím a všemožne sa snaží zabrániť tomu, aby koruna spočinula na Poppinej hlave. LÁSKA A SPRIAZNENÁ DUŠA… Najväčšie nebezpečenstvo však na Atlantiu striehne ďaleko na západe, kde má kráľovná z krvi a popola vlastné plány a už stovky rokov čaká na ich naplnenie. Poppy a Casteel musia zvážiť nemožnú cestu do Krajiny kráľov, aby zobudili kráľa bohov. Kým vychádzajú na svetlo nečakané tajomstvá a najhoršie zrady, vynárajú sa nepriatelia, ktorí ohrozujú všetko, za čo Poppy a Casteel bojujú. Zistia, ako ďaleko sú schopní zájsť pre svoj ľud — a jeden pre druhého. A TAK SA STANE KRÁĽOVNOU…... celý text
Literatura světová Fantasy Dívčí romány
Vydáno: 2022 , Zelený KocúrOriginální název:
The Crown of Gilded Bones, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koruna z pozlátených kostí. Přihlašte se a napište ho.
Jsem jediná kdo čeká až si to Poppy, Casteela a Kierana konečně rozdají?
Knihy mě baví. Jediné co mě celou sérii irituje je slovo Panna a jméno Poppy. To úplně nezvládám… zároveň si myslím, ze by šel dej malinko zkrátit. Chvilku už to byla trochu zívačka.
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
10 nejprodávanějších eknih (listopad)
16.12.2022
Knižní novinky do konce roku
11.12.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„„Želat si, aby mal ktokoľvek pokoj na duši, nie je nesprávne..““
Kniha Koruna z pozlátených kostí v seznamech
erotika pro dívky romantika bohové dobrodružství pro dospívající mládež (young adult) království
2021 | Z krve a popela |
2014 | Počkám na tebe |
2014 | Buď se mnou |
2015 | Zůstaň se mnou |
2014 | Jako led |
Třetí díl byl za mě zatím nejlepší. Jako děj se dost táhne, jistě by kniha mohla být tak o polovinu stránek kratší, ale i tak mě to pořád spíše baví.