Kouzelnice přehled

Kouzelnice
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457791/bmid_kouzelnice-Pbr-457791.jpeg 5 311 311

Divotvůrce série

Vydejte se potřetí do magického světa fantasy série Divotvůrce Kellen, Reichis a Ferius cestují do Gitabrie, země proslulé úžasnými vynálezy. Když se k nim zvláštními argosanskými cestami dostane zpráva o mechanickém ptáčkovi oživeném magií, uvědomí si, co všechno je v sázce. Co když Gitabriánci dokážou oživit i něco mnohem nebezpečnějšího? Mezitím jim cestu zkříží neznámý rudý mág a také nečekaný jan’tepský spojenec. Čas nemilosrdně ubíhá a karty ve Feriusině balíčku varují před blížící se válkou.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Alicanto (Egmont ČR)

Charmcaster, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzelnice. Přihlašte se a napište ho.

Lestiluc
11.08.2024 3 z 5

Kouzelnice, stejně jako předešlé dva díly, mě nutili číst dál a dál, protože styl psaní je naprosto famózní. Co bych ale vytkla je ne tak zajímavý děj, jako tomu bylo u předešlého dílu (nebylo to úplná tragédie, spíš jsem jen náročný čtenář a potřebovala jsem něco víc akčního) a strašně krátké kapitolky. Nicméně, vývoj postav se mi moc líbí a moc se těším na další dobrodružství, které nám nabízí další díl ze série.

kopeceli
09.07.2024 5 z 5

Málokdy se podaří, aby ty další díly série nebyly cucané z prstu, aby byly plynulým pokračováním a zachovaly si dynamiku.
U série Divotvůrce mě udivuje, že i třetí díl má spád, nijak se neopakuje. Je to asi jediná série, která mě stále zajímá a baví.
Velmi povedené, doporučuji!

Iva095
22.01.2023 5 z 5

Kdyby v tomto díle bylo trošku více Reichise tak by to bylo o něco lepší, ale i tak skvělí příběh. Těším se na další díl.

Knižní novinky (3. týden)

06.01.2019

Kniha Kouzelnice v seznamech