Království těla a ohně přehled

Království těla a ohně
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492844/bmid_kralovstvi-tela-a-ohne-Lmn-492844.jpg 4 1019 1019

Je láska silnější než pomsta? Druhý díl bestsellerové fantasy série. Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie. Chce, aby proti němu bojovala, a ona jeho rozkaz ráda uposlechne. Aby našla svého bratra, musí se spojit s nebezpečně svůdným Casteelem Da’Neerem. Je jen otázkou času, než tajemství dvou království vyjdou na světlo. Ale až nebesa začnou krvácet, mohlo by být pozdě.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)

A Kingdom of Flesh and Fire, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Království těla a ohně. Přihlašte se a napište ho.

AURIL
17.12.2024 4 z 5

Druhý díl série a rozporuplné pocity stále přítomny.

Příběh pokračuje po lince jejíž základní směr tušíte. Hlavní hrdinka se dozvídá spoustu šokujících informací, nicméně ty ji nechávají poměrně chladnou a více ji zajímají chloupky na nohách hlavního hrdiny - pokud ten vypadá tak, jak v mé hlavě... chápu . Původní plány a strategie jsou nahrazeny novými, poněkud krkolomnými. Hodně zbytečného mluvení. Hodně opakujících se myšlenkových pochodů. Seznámíme se s množstvím informací týkajících se minulosti, linií, schopností, božstev, vztahů -> chaos v hlavě. ALE má to spád, je to sexy, sympatické postavy, které mě neštvou a při čtení se bavím. Co víc si přát?

florenc
03.12.2024 5 z 5

Krásné pokračování, napínavý děj, miluji vztah mezi hlavními hrdiny. Postupné odhalování fantasy světa, líbí se mi, jak vše do sebe zapadá. Paráda.

Tynyton
20.11.2024 5 z 5

Druhý díl série Z krve a popela mě do děje vtáhl ještě více než ten první. Autorka v této knize hlouběji rozpracovává uspořádání svého fascinujícího světa a odhaluje složité pavučiny lží, které hlavní hrdinka postupně rozplétá.

Tento díl je především o znovuobnovení důvěry, která byla ztracena v důsledku falešných her a manipulací. Zároveň je to příběh o hledání spřízněné duše, což knize dodává emocionální hloubku. Velmi mě zaujal vývoj hlavních postav – jejich růst a proměny působí přirozeně a uvěřitelně. Oceňuji také vedlejší postavy, které postupně vstupují do děje a začínají čtenáři přirůstat k srdci.

Závěr knihy mě doslova přiměl okamžitě sáhnout po dalším dílu. Druhý díl série tak nejen prohlubuje příběh, ale přináší i silné emoce a nové, poutavé postavy.

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2022)

04.09.2022

Láska naslepo, Bez krve, a další knižní novinky (13. týden)

27.03.2022

Některé věci se nedají zapomenout ani odpustit...Poppy

Kniha Království těla a ohně v seznamech

v Přečtených1 375x