Krásné Vánoce přehled
Svatava Vašková
Vytvořte si doma vánoční atmosféru, která bude mít šmrnc! Pojďme si spolu užít vánoční čas. Začněme adventem a pokračujme až do silvestra! Známá česká foodblogerka Coolinářka spojila své úžasné recepty s návody na výzdobu interiéru a exteriéru od předních českých blogerek a instagramerek. Vznikla tak tato galerie vánočních nápadů plná krásných fotek a tvořiivé inspirace. Pokud neodoláte a necháte se zlákat, provoní vaši domácnost vůně cukroví či vybraných pokrmů ze zahraničních kuchyní. Váš dům či byt získá nezaměnitelné kouzlo a atmosféru, které k nejoblíbenějším svátkům v roce patří. Na své si přijde každý – vyznavač nejnovějších trendů, fanoušek minimalismu i milovník tradic.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krásné Vánoce. Přihlašte se a napište ho.
Recepty ne jenom na cukroví, adventní čas, tradice i novinky, zvyky a plánování, balení dárku a nápady na vánoční dekoraci ... od blogerek, kterých ani neznám - ale, řekla bych, že ideální knížka pro začínající hospodyně, která se chystá na první vlastní Vánoce.
Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)
02.10.2022
Knižní novinky (41. týden)
10.10.2021
Kniha Krásné Vánoce v seznamech
2016 | Coolinářka - Testováno na rodině |
2019 | Krásné Vánoce |
2018 | Tak chutná hygge |
2016 | Vánoční kuchařka pro kluky a holky |
2022 | Kouzelné Vánoce: Sváteční inspirace z českých blogů a Instagramu |
S knížkou jsem strávila jeden predadventni večer, za který jsem ji celou prolistovala. Zaujal mě adventní svícen s různě dlouhými větvičkami a dva recepty. Takže celkem nic moc.
Asi je to datem vydání.
Už jsem zahledla i novější verzi, předpokládám, ze bude lepší.