Kroky vraha přehled

Kroky vraha
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547425/bmid_kroky-vraha.jpg 4 2452 2452

Josef Bergman série

1. díl >

V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Byla to náhoda, nebo měl vrah spadeno na někoho jiného? Sympatický inspektor Josef Bergman rozkrývá složitý hlavolam a odhaluje tajemství zastírající minulost.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kroky vraha. Přihlašte se a napište ho.

Cinik
12.01.2025 3.5 z 5

Příběh se trochu táhnul a metody pana Bergmana byly chvílemi poněkud zvláštní. Linek bylo zbytečně moc a informace potřebné pro odhalení vraha byly tajeny až do konce.

vladimir5170
05.01.2025 3.5 z 5

Inspektor Bergman má vskutku neotřelé způsoby vyšetřování. Prohrabat kabelku oběti bez předchozího prozkoumání techniky nebo pravidelně vyslýchat podezřelé po telefonu jsou velmi netradiční přístupy. Tyto úlety jsou však vyvažovány až neuvěřitelnou intuicí, takže pokud by ho vyrazili od Policie tutově dostane nabídku z Delf. Neuvěřitelnost příběhu pak v závěru dorazila slečna ve stylu Kalle Blomquist revival. Milé také je, že se v jedné ulici sejde tolik milovníků umění i koček a to ze všech sociálních vrstev. Přes značnou naivitu díla musím uznat, že příběh byl zajímavě sepsán a četl se dobře.

Vatter83
05.01.2025

Moje oblíbená česká autorka detektivek. Ani tentokrát nezklamala,kniha se mi moc líbila. Jsem zvědavá na filmové zpracování.

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

Ptejte se královny české detektivky...

07.05.2021

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

22.09.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Ocenění knihy (1)

2008 - Cena Jiřího Marka