Kronika konce světa přehled

Kronika konce světa
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/235500/mid_kronika-konce-sveta-235500.jpg 4 285 285

Co budete dělat, když svět ze dne na den skončí a většina lidstva podlehne neznámé epidemii? Když všichni blízcí zemřou, v některých případech vám v náručí? Když s hrůzou zjistíte, že pro velkou část přeživších by bylo lepší, kdyby také umřeli… Někdo se zblázní, jiný po realistickém zhodnocení situace spolyká prášky na spaní. Hlavní hrdina tohoto příběhu si začal psát deník…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kronika konce světa. Přihlašte se a napište ho.

DaNDee
14.12.2024 5 z 5

Moje nejoblíbenější kniha z Pevnosti, a možná vůbec : )

Gaara1
14.12.2024 4 z 5

Hned na začátku nám autor naservíruje konec světa v podobě rychlé nákazy, která zdecimuje skoro celou populaci na planetě. Kdo přežije, bude muset čelit novému světu, kde je hodně mrtvol, hodně smradu i nějaká zombie se najde. Velké plus je, že se to odehrává v České republice. Můžeme proto s hlavním hrdinou procházet známá města, hledat zásoby a bojovat o přežití třeba i v Brně. (Časem navštívit i sousední země).
Závěr knihy se mi zdál rychle ukončen, ale jinak super čtení. 4 hvězdy.

Karin92
10.12.2024 4 z 5

Kniha - audio mě bavila, zajímavý poslech při běhání, sice jsem pořád čekala nějakou větší akci, ale i tak to bylo super. Akorát vztahová chemie mezi postavami, tu jsem vůbec necítila. Super popis vylidněného světa.

Prokletí svatých, Plameny války a další knižní novinky (25. týden)

16.06.2024

Kniha Kronika konce světa v seznamech