Kronika zapomenutého kněze aneb Hříchy na templářské tvrzi v Čejkovicích přehled

Kronika zapomenutého kněze aneb Hříchy na templářské tvrzi v Čejkovicích
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550860/bmid_kronika-zapomenuteho-kneze-aneb-hrichy-na-templarske-tv.jpg 4 35 35

Komtur Eco se chystá na předání majetku, který patřil templářům, Jindřichovi z Lipé a johanitům. Současně však řeší zločiny a přečiny, které se na čejkovickém majetku stanou. To Ecův synovec templář Lucián se zamiluje do majitelky statku Šatrapky Magdaleny Šekvicové, jejíž manžel se ztratil a není k nalezení. Předpokládá se, že zemřel. Lucián tak odchází z řádu. Pokud by si vzal Magdalenu za ženu, statek by nebyl špatnou náhradou… Ovšem Jan Šekvic ještě neřekl poslední slovo.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kronika zapomenutého kněze aneb Hříchy na templářské tvrzi v Čejkovicích. Přihlašte se a napište ho.

Snílek1980
29.11.2024 5 z 5

Templářský poklad a záhadné mordy – co víc si člověk může od historické detektivky přát? Děj byl napínavý i dramatický. Co mě ale nejvíc dostalo, byl konec. Ten hodnotím jako naprosto skvělý. Dokonce byl odhalen i obsah templářského pokladu. Prostě paráda.

katallinka
29.11.2024 3 z 5

Oddechový historicky román se svižným, ale poněkud jednodušším dějem. Kdo nezná tuto část historie, tak se dozví i dost informací z historie.

Danago
12.11.2024 4 z 5

Zajímavý historický román, i pro mě přestože nejsem úplně cílová skupina.

Černá smečka, Budu ti nablízku a další knižní novinky (48. týden)

26.11.2023

Kniha Kronika zapomenutého kněze aneb Hříchy na templářské tvrzi v Čejkovicích v seznamech