Vůně medu přehled

Vůně medu
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500770/bmid_vune-medu-I1H-500770.jpg 4 78 78

Kroniky Bella Visty série

< 2. díl

Isabel Johansenová, oslavovaná šéfkuchařka, jež vyrostla v ospalém městečku Sonoma, se rozhodla proměnit svůj rodný dům na kuchařskou školu – idylické místo pro snílky, kteří sem mohou přijít a naučit se kulinářskému umění. Hacienda s nádherným jablečným sadem, úrodnými zahradami a včelími úly je ideálním prostředím pro její projekt… i pro ni samou. Ale Isabelin důkladně promyšlený plán se začíná hroutit, když se u ní objeví válečný korespondent Cormac O‘Neill a začne se přehrabovat v minulosti její rodiny. Vždy raději odhaloval životy jiných, než aby mluvil o sobě, ale malebnost venkova a Isabeliny neskutečné kulinářské dovednosti ho přimějí k tomu, aby i on otevřel své srdce. Avšak hluboko pohřbená rodinná tajemství mají tendenci vyplouvat na povrch, ať si to přejete, nebo ne…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Metafora

The Beekeeper's Ball, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vůně medu. Přihlašte se a napište ho.

Ludmila91
01.10.2024 5 z 5

Krásné pokračování prvního příběhu

Tynaja
02.06.2024 3 z 5

Dávám 3 hvězdičky, hezká, nenáročná kniha. Velmi citlivě byly popsány příběhy Magnusova mládí v době druhé světové války, jak těžké bylo přežít a pak se s tím co prožili, vyrovnat. Příběh byl pěkný, když chcete něco, co dobře dopadne, tak je to dobrá volba :-).

Kory98
14.11.2023 5 z 5

Tenhle díl nebo spíše volné pokračování osudů obyvatel Bella Visty se mi líbil o trochu více než předchozí. Předčítala jsem nahlas mojí mámě. I když jsme věděly, že děj je fiktivní, tak kapitoly odehrávající se za druhé světové války v Dánsku nás tak nějak dostaly na lopatky. Klidně se takto nějaký příběh mohl odehrávat. Závěr knihy je krapet neuzavřený, možná si autorka nechává místo pro pokračování.

Nalezení, Poslední hřebík a další knižní novinky (37. týden)

11.09.2022

Kniha Vůně medu v seznamech