Tyranův stín přehled
Glen Cook
Kroniky Černé legie série
2. kniha série Kroniky Černé legie. Druhý díl fantasy ságy o Černé legii, posledním velkém bratrstvu válečníků ze starých časů. Černá legie, svázaná smyslem pro čest, má za úkol vyhladit rebely bohyně nazývané Bílá růže. Stoupenci Bílé růže jsou ve skutečnosti ale stejně zlí, jako jejich paní a když legionáři zjistí, že Bílá růže není tou, za koho se vydává, vzplane v nich oheň, který přehluší i čest.... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2000 , BrokilonOriginální název:
Shadows Linger, 1984
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tyranův stín. Přihlašte se a napište ho.
Další povedené pokračování trilogie. Felčar opět oblíbenou postavou. Je to prostě správný týpek. A ukazuje se, že i mimořádné čaroděje může přemoci přesný šíp a rychlá ocel. Tihle čarodějové a čarodějky jsou sice extrémně nebezpečná stvoření, ale někteří bojovníci černé legie nejsou žádná máslíčka, to mi tedy věřte! Opět plné bojů, znamenité, napínavé. Howgh.
Kniha Tyranův stín v seznamech
2000 | Černá legie |
2008 | Tyranie noci |
2000 | Tyranův stín |
2000 | Bílá růže |
2006 | Hry stínů |
O malinko slabší pokračování fantasy trilogie, ale číst se to pořád dá. Legie si tu zajde došlápnout na nějakého toho ksindla z Bílé růže, ale ono se zas pak ukáže, že je potřeba na kopat do hader zase někoho jiného. To je fuk mydlí se to a to je hlavní. O něco slabší 4starsy.