Vlčí kletba přehled

Vlčí kletba
https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/73380/vlci-kletba-73380.jpg 4 58 58

V roce 2007 už nikdo nevěří na upíry, vlkodlaky a čarodějnice – nebezpečná chyba! Protože Hagen von Stein, prastarý vampyr a pán velké líhně upírů, má mystické plány. Nejenže se má nezvratně změnit jeho život, ale je mu i jedno, kolik krve kvůli tomu poteče. Jen inkvizitor Georg von Vitzthum se mu postaví na odpor. Ale setkání s temným světem má své následky – Georga strhne do hlubin vír nadpřirozených událostí a náhle se stane jedním z nich – bytostí, o jejíž duši zápolí ďáblové. Jakou roli hraje záhadná žena, jejímuž kouzlu inkvizitor stále více podléhá? Georg ještě netuší, že tato žena střeží tajemství, které otřese základy světa…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print

Wolfsfluch, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlčí kletba. Přihlašte se a napište ho.

Charlie119
02.09.2022 4 z 5

Třicetiletá válka, upíři, čarodějnice a vlkodlaci? Jen do toho!

Luigi1
27.10.2021 5 z 5

Konec trilogie je pěkně ukončený,kde vládne neomezeně Hagen von Stein,do doby než se mu postaví na odpor Georg von Vitzthum.Odtut nastává ten správný fofr.Jednou je nahoře jeden pak druhý.

Ticiana
18.08.2021 4 z 5

Posledni dil a za mne nejlepsi. Hodne akce, temer vse se odehravalo v pritomnosti. Celkove Kroniky Hagena von Stein byli hodne dobre zpracovane. Libilo se mi prostredi, vlkodlaci, carodejky a upiri, vse rozdelene na "dobre a spatne". Treti dil byl nejsviznejsi, dozvedeli jsme se taky neco o Rigelovi, o Hagenovi, a taky o Eberwinovi. Konec se mi libil, a taky se mi pak v noci o knizce zdalo. Za mne skvely fantasy pribeh.

Kniha Vlčí kletba v seznamech

v Mé knihovně78x