Oberonova předehra přehled
Kevin Hearne
Kroniky železného druida série
Povídky ze světa železného druida. Oberon je borec. Oberon je nejlepší. Oberon je mistr všeho, co dělá. Oberon je pes. Ale to už všichni fanoušci a fanynky železného druida Atticuse dobře vědí. Teď se dozví, že někdy je třeba zapomenout na upíry a naštvané krvežíznivé bohy i bohyně a věnovat se veverkám, pudlicím a no dobře i nějaké té menší válce... celý text
Literatura světová Povídky Fantasy
Vydáno: 2023 , Laser-books (Laser)Originální název:
A Prelude to War, The Purloined Poodle, The Squirrel on the Train, The naughtiest Cherub, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oberonova předehra. Přihlašte se a napište ho.
Fajn povídky a jak už tu zaznělo, doporučuji tu první přečíst, než se pustíte do Nabodnutého.
Ledová kolébka, Odstín smrti a další knižní novinky (49. týden)
03.12.2023
„„Snažila jsem se přijít na to, jak se zbavit tvého znamení, a došlo mi, že nejjednodušší by bylo zbavit se tebe.“ V Lokiho obličeji zkrouceném bolestí se objeví strach, když si uvědomí, že se právě propadl do bezedné jámy plné sraček. „A dokonce z mojí strany ani nejde o sobeckou pomstu. Je to spíš ve prospěch všeobecného blaha, no ne? Přiznal ses mi totiž, že chceš vyhladit veškerý život na Midgardu a začít znova. Jako Gaiina druidka s tím mám trochu problém. Je dokonce mojí povinností zajistit, že k tomu nedojde. Za zločiny, jež jsi spáchal, i ještě horší zločiny, jež plánuješ spáchat, propadáš životem, Loki ohňovlasý. Shledávám tě vinným a odsuzuji tě k smrti.““
Kniha Oberonova předehra v seznamech
Část díla
- Pohřešovaný pudl 2016
- Předehra k válce 2015
- Veverka ve vlaku 2017
Milé povídky. Příběhy železného druida jsou moje oblíbené a tahle sbírka byla fajn jednohubka.