Krůček od propasti přehled
Zuzana Francková
Patnáctiletá Nela neprožívá právě příjemné období. Po rozvodu rodičů se sice zbavila věčných hádek, ale pro změnu zjistila, že gymnázium, na které musela z donucení nastoupit, jí vůbec nevyhovuje. Z premiantky se velmi rychle stává nejslabší studentkou ve třídě a navíc nemá žádné přátele ani lásku a cítí se proto velmi osamělá. Všechno se ale zdánlivě obrátí k lepšímu ve chvíli, kdy pozná Tonyho, krásného a tajemného mladíka, do kterého se bezhlavě zamiluje. Láska ale bohužel není lékem na její trápení, spíš naopak, protože ji přivádí až na samý okraj propasti.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krůček od propasti. Přihlašte se a napište ho.
Dobře napsaný román. Ono se to četlo samo. Vzhledem k tomu, že kniha je celkem krátká, a nemá ani žádné kapitoly, tak jsem ji měla přečtenou velmi rychle. Téma drog a vše s tím spojené je aktuální i v dnešní době. Každý zná určitě někoho, kdo v tom lítá až po uši.
Kniha Krůček od propasti v seznamech
2009 | Osudová láska |
2006 | Zlatá klec |
2007 | Příliš brzy dospělá |
2003 | Hraběnka |
2001 | Vrať se, Cilko! |
Další knížka, ve které se míchá dohromady téma drog a lásky mladé slečny. Dobré čtení.