Ztracené sestry přehled

Ztracené sestry
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542650/bmid_ztracene-sestry.jpg 3 26 26

Doplňková novela k bestsellerové fantasy Krutý princ. V Zemi víl, kde se snoubí krása s nebezpečím, bojovaly dvě lidské sestry o své místo na slunci. Zatímco Jude si vždy šla tvrdě za svým, Taryn si přišla opomíjená. Její touha po lásce a uznání ji dohnala až do náruče Lockea, s nímž se ocitla ve zničující spirále touhy a lží. Věci však nikdy nejsou tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Proto Taryn píše svému dvojčeti dopis, ve kterém odhaluje křehkou rovnováhu mezi loajalitou a zradou… a také zoufalství srdce hledajícího pochopení ve světě plném krutosti.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

The Lost Sisters

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracené sestry. Přihlašte se a napište ho.

AloneJane
dnes 1 z 5

Tohle bylo celkem zklamání, bez ohledu na délku jsem se příběhově nic podstatného nedozvěděla :( Do sbírky k sérii ok, ale to je vše.

padajicidvere
16.11.2024 2 z 5

(SPOILER) Ať se na mě nikdo nezlobí, ale čekala jsem od toho víc..

S vědomím, že jde o útlou knížku nečekám rozepsané myšlenkové pochody celé série nebo jedné knihy. Ale mnohem víc mě zajímalo její probuzení ze zamilovaného stavu, když zjistila, že její milý je pěkný parchant a čekat s ním dítě je snad ta největší chyba jejího života. Místo toho čtu pár stránek o začátku jejich sesterského rozdělení, což bylo snad většině jasné a mohl si to domyslet sám.

Lutzinka
11.11.2024 2 z 5

Ač Taryn nemusím, tak jsem se celkem těšila, že se dozvím, jak to celé cítila ona a proč se chovala jak se chovala.
Chtěla jsem se dočíst o jejím manželství s Lockem a o jeho smrti. Chtěla jsem číst o jejím měnícím se vztahu ke Cardanovi, o propasti mezi ní a Jude, o manipulaci Madocem. Chtěla prostě tak nějak mnohem víc.

Čekalo mě bohužel obrovské zklamání. Škoda.

Není tady nic nového. Nic přínosného. Je to prostě jen pár stránek shrnutí nepodstatného děje pohledem nezajímavé postavy.

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Ztracené sestry v seznamech