Stříbrný stonek přehled
Crystal Smith
Krvavá magie / Zväzky mágie série
< 3. díl
Vítejte v Ebonwildském lese plném nástrah a nebezpečí! Závěrečný díl fantasy trilogie. „Přijď a najdi mě.“ To byla poslední slova princezny Aurélie, která Zan nedokáže dostat z hlavy. Ve snaze vyslyšet její volání se proto vydává na dobrodružnou cestu plnou nástrah. Chce Aurélii vyhledat a vrátit jí dar, který pro něj obětovala – vlastní život. Věci však nejsou takové, jaké se zdají být, a Ebonwildeský les skrývá mnohá nebezpečí, o nichž dosud nikdo neměl ani potuchy.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2022 , Fragment (ČR)Originální název:
Ebonwilde, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stříbrný stonek. Přihlašte se a napište ho.
Gratuluji autorce k úžasnému ukončení celé série. Děj zcela pohltil a do poslední stránky nic nebylo tak, jak tvářilo. Určitě si všechny tři knihy přečtu ještě jednou - a tentokrát hezky jednu po druhé, bez časových prodlev :))
Poslední díl je za mnou. A já ho hodnotím kladně. Líbil se mi, děj rychle utíkal a sledovali jsme děj hned z několika pohledů a časů. To mi přišlo super. Na celé knížce mi to přišlo asi nejlepší. Rozhodně, ale nedoporučuji si dávat mezi jednotlivými díly větší časové prodlevy. Já se ze začátku hodně ztrácela a i tak se mi nepovedlo na všechno vzpomenut. Což mě mrzí. Z toho důvodu jsem strhla hvězdičku.
Celou sérii rozhodně hodnotím kladně a možná si celou sérii někdy v budoucnu přečtu znovu na jeden zátah, abych měla všechny souvislosti.
Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)
02.10.2022
Kniha Stříbrný stonek v seznamech
Musela jsem si přečíst první dva díly znova, abych se neztrácela. Přesto jsem občas musela zapřemýšlet nad časovou osou. Každopádně se mi závěr líbil :-)