Temný kvítek přehled

Temný kvítek
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449846/bmid_temny-kvitek-BFs-449846.jpg 4 115 115

Krvavá magie si vybírá svoji daň! 2. díl fantasy trilogie. Život princezny Aurélie je v troskách, stejně jako království, které chtěla zachránit. Její snoubenec zahynul na lodi, a bratr, který se měl stát v jejich zemi králem, musí čelit odporu ze strany Tribunálu. Když během korunovační noci dojde k převratu, Aurélie je nucena uprchnout. Aby zachránila sebe a svou rodinu pustí se do sebevražedného boje. Najde v nejtemnějších chvílích jiskřičku naděje? Pomůže jí láska, kterou považovala za ztracenou?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)

Greythorne, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temný kvítek. Přihlašte se a napište ho.

Ailee
13.12.2024 4 z 5

Začátek mne trochu zmátl a musela jsem se ujistit, že čtu skutečně druhý díl. Ten podivný skok tam, mě docela štval, přišla jsem si ochuzená o docela důležitý zvrat. A ani konec mi nepřišel takový, že by se ten zvrat na začatku nedal napsat, aniž by zničil konec. Za to konec byl víc než uspokojivý! Nemohu ho popsat, aniž bych spoilerovala, ale jo! Mě se to rozhodně líbilo!

Duchoslp
07.12.2022 4 z 5

Druhý díl je stejně dobrý jako první. Moc se mi líbí prolínání děje a není čas si vydechnout. Parádní magická jízda.

Njangu
19.11.2022 5 z 5

Podle hodnocení vypadá tento díl, jako slabší. Za mě teda rozhodně slabší neni.
Zajímavé je, že i přes vcelku ukončený děj, začíná další díl, který navazuje novými skutečnostmi. A tak vlastně příběh pokračuje dál.
Překvapivé pojetí a hlavně díl nabitý akcí. V každé fantasy knížce je spoustu mrtvých, ale tady? Je jich mnohem víc. Takže je to docela i temnější, než jsem obvykle zvyklá.
Moc se mně tato série líbí. Tak doufám, že bude i vám.

Program apokalypsy, Nick a Charlie a další knižní novinky (21. týden)

22.05.2022

Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020

Kniha Temný kvítek v seznamech