Krysař přehled

Krysař
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476649/mid_krysar-9kz-476649.PNG 4 6779 6779

Útlá knížka, jejímž jádrem je staroněmecká pověst, je vrcholem autorova prozaického díla, jakousi rekapitulací jeho myšlenek a postulátů. Věčným tématem je zde svár reality s ideálem, kterého je ale třeba se nikdy nevzdat. Kniha je doplněná Ilustarcemi a fotografiemi z kultovního animovaného filmu Jiřího Barty.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krysař. Přihlašte se a napište ho.

Maraiser
dnes 4 z 5

Vlastně jsem vůbec nevěděl, co od toho čekat a trochu se toho obával. Nakonec jsem ale byl příjemně překvapen. Svým způsobem mne nejvíce zaujala Agnes - ta holka se toho fakt nebála :-)

Iva095
včera 4 z 5

Krysaře jsem četla už ve škole a ne jednou.
Do knihy jsem se pustila znovu díky letošní ČV a jsem za to ráda.
Krysař je prostě klasika, která mě baví.

ctenarPetrKF7p
předevčírem 4 z 5

Knihu jsem četl do ČV 25, připomněl jsem si příběh, který jsem znal z povinné maturitní četby. Za mě jeden z těch lepších kousků povinné četby. Nemohl bych takovéto knihy číst pořád, ale jednou za čas nezaškodí se zamyslet nad trochu hlubším tématem.

Knižní novinky do konce roku

12.12.2021

36 nových eknih zdarma ke stažení

05.11.2021

20 nejčtenějších knih Čtenářské výzvy 2017

11.01.2018

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

„Pouze srdce, srdce jest drobná a zcela zbytečná věc. Lidé však umírají na zbytečné věci.“ (citácia zo strany 80)

Kniha Krysař v seznamech

v Přečtených11 860x