Si môj sen přehled

Si môj sen
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481931/bmid_si-m-j-sen-jaD-481931.PNG 4 2 2

Kto som? série

< 2. díl

Všetko sa zdá byť v poriadku, až kým sa pred dverami nezjaví Zajo. Problémy, desivé ako zlovestné búrkové mračná, sú opäť na obzore. Dominiku začnú sužovať divné sny. Navyše musí odísť na rodinnú dovolenku a oddeliť sa od ostatných, keď ju najviac potrebujú. Ale temnota na seba nenechá dlho čakať. Koho dostane ako prvého?

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Si môj sen. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Vknihách
05.04.2022 3 z 5

Bez zbytočných pripomienkových fráz či sumáru minulého dielu série, nás autorka vhodí do deja a pokračuje tam,kde Si môj osud skončil. Nakoľko mi prvá časť pripadala dosť dejovo zrýchlená, potešila som sa, že táto kniha má o 100 strán viac. Moje nadšenie ale vyprchalo už po pár stranách. Síce u autorky vidieť posun,popisuje situácie a prostredie viac, no stále som mala pocit, že mi toho v príbehu dosť uniká. Opäť sa podľa mňa autorka spoliehala na dôvtip čitateľa,ale u mňa funguje,ak je dej plynulý, napísaný "polopate". Nové postavy v príbehu boli fajn,no zanechali vo mne ešte viac otázok...jednou z nich je, aký je HADÍ ÚSMEV :\ Súrodenecký vzťah Dominiky a jej brata bol fakt zvláštny a vzťah Dominiky a Raya sa vôbec nijak nevyvinul. Tvorili ľúbiaci sa pár,ale city akosi zostali mimo príbehu aj v tejto knihe. Musím povedať, že autorka má fantáziu, potenciál,aj slušnú slovnú zásobu na tvorenie zaujímavých viet,no pre mňa tejto sérii stále niečo chýba. Niečo, čo by ma udržalo v napätí; niečo,čo by mi "otvorilo oči" a nezanechalo vo mne kopec otázok.

Hanulka
26.11.2021 4 z 5

Začátek druhého dílu byl wau. Hned mě autorka přenesla k našim postavám Raymondovi, Dominice, Sebbymu a Michalovi. Už od prvních chvil jsem byla unesena. Líbilo se mi, jak autorka začala a jak pěkně navázala na první díl.
Dokonce jsem hleděla jak puk, když Filip (na kterého jsem zapomnela a musela pátrat v hlavě kdo to vlastně je a tady dostal více prostoru) se přidal k naší skupince.
Trochu mě zamrzelo jak se Ray zachoval k Domi a i následná její reakce, ale chápala jsem, že není splachovací.

Nápad na novo staré dobrodružství byl dobře vymyšlený a opět se mi líbilo, že jsme měli možnost vidět příběh z pohledu dominiky a Raye. V tomto díle nebylo až moc akce jako v prvním, ale nebyla to oddechovka. Autorka nás tímto dílem připravila na něco, co bude v pokračování.

Jedině, co mi trochu vadilo byla rychlá dovolená Dominky v průběhu ní se na straně Raye nic moc nedělo. Očekávala jsem tam nějaké bum a trochu víc rozvinutou dovolenou Dominky s rodinou.
Nechci tady spoilerovat, pokusím se to i bez toho, ale to co se začalo dít Dominice, když byla s rodinou pryč bylo zajímavé a pak ten Zajo. Mám z něj smíšené pocity a víc převládají ty špatné pocity, ale možná se pletu a Zajo bude good Zajo.

No a co se týká konce!
1. Jsem toto vážně nečekala.
2. To její mámě nebylo divné a otevřela dveře? (pochopíte, když přečtěte)
3. Potřebuji třetí díl.


Související novinky (1)

Knižní novinky (41. týden)

10.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Si môj sen v seznamech

v Přečtených3x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x

Autorovy další knížky

2019  70%Si môj osud
2021  70%Si môj sen
2024  60%Rozhovory s drakmi