Kuchařka pro dceru přehled
Jana Florentýna Pišová
Kuchařka pro dceru tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas. Tato Kuchařka pro dceru je však něčím jiná. Naučí vás nejen o vaření přemýšlet, ale vezme vás za ruku a ukáže na vlastní zkušenosti autorky, jak to při objevování nejrůznějších tajů v kuchyni chodí. Máte tak v rukou rádce a kamarádku, která sdělí nejen vlastní doporučení, ale také poodhalí své pocity. A pokusí se zabránit tomu, abyste se nedopustil zbytečných kulinářských katastrof. Autorka Jana Zatloukalová nikdy profesionálně nevařila a nikdy nestudovala kuchařskou školu. To jen prázdné hrnce ve vlastní kuchyni, věčně hladový muž a čtyři děti a další okolnosti ji naučily to, co domácí výchova slušné dívky naprosto zanedbala - vaření. První vydání.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kuchařka pro dceru. Přihlašte se a napište ho.
Výborná kuchařka, jsem velmi ráda, že ji mám. Recepty jednoduché, dopodrobna rozepsané, fotky k tomu, super.
No, já nevím. Kuchařka, kde je recept na sýrovou omáčku z Veselé krávy a Knorr jíšky, to mě nepřesvědčilo. A nejsou tam fotky ke každýmu receptu - místo fotek jídla jsou na místě fotky dětí?!
Kniha Kuchařka pro dceru v seznamech
Kuchařka je určitě super pro kuchaře, kteří jsou začátečníky. Protože je tam vše vysvětleno od A do Z. Pár receptů jsem zkusila, ale přiznám se, že úplně tu českou klasiku nemusím. Takže mezi mé TOP bohužel nepatří.