Kuchyně Indie a jihovýchodní Asie přehled
Mridula Baljekar
Nehodnoceno
Obrazový průvodce světem lahodných autentických pokrmů ze všech koutů indického subkontinentu, z Thajska, Barmy, Vietnamu, Malajsie, Indonésie a Filipín. Táto praktická kuchařka se soustřeďuje na kultury Indie a jihovýchodní Asie a díky návodu k přípravě a používání základních ingrediencií, jako jsou bylinky, koření a karí pasty, odhaluje tajemství místních jídel. Nabízí přes 150 receptů.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , Svojtka & CoOriginální název:
The Cook's Encyclopedia of Curries, 2003
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kuchyně Indie a jihovýchodní Asie. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Kuchyně Indie a jihovýchodní Asie v seznamech
v Knihotéce | 6x |
v Chystám se číst | 1x |