Kurátor přehled

Kurátor
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537108/bmid_kurator-6629255d29b32.png 5 702 702

Washington Poe série

Myslíš, že jsi všemu přišel na kloub? Pak jsi přesně tam, kde tě chce mít… Je konec roku a sériový vrah nechává na různých místech po celé Cumbrii kusy těl. Na každém místě činu se objevuje podivný vzkaz: : #BSC6. Washington Poe a Tilly Bradshawová z Národní agentury pro trestnou činnost se ujímají případu, v němž nic nedává smysl. Proč vrah některé oběti před vraždou uspal, zatímco jiné umíraly v hrůzných bolestech? Proč jediný podezřelý popírá skutečnost, pro kterou mají vyšetřovatelé nezvratné důkazy, zatímco se přiznává k věcem, o kterých dosud vůbec nevěděli? A proč si všechny oběti vzaly před třemi lety ve stejný čas dva týdny volna? A případ nabere ještě temnější nádech, když se na scéně objeví zdiskreditovaná agentka FBI, která má za to, že Poe nepátrá po sériovém vrahovi. Domnívá se, že mají tu čest s někým mnohem horším – mužem, který si říká Kurátor. A pak už nic nebude jako dřív…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Audioteka

The Curator, 2020

Interpreti: Martin Zahálka

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kurátor. Přihlašte se a napište ho.

Dudlík08
předevčírem 4 z 5

Další díl a prostě Tilly je skvělá :) Zápletka byla super, ale přišla mi trošku nerealistická :)

katallinka
16.11.2024 5 z 5

Tilly je nejlepší postava! Tento díl byl zase místy děsivým zážitkem. Nesnáším, když se ubližuje bezbranným! Konec mě hodně překvapil. Celkově je to skvělá série a určitě pokračuji!

Timkim
13.11.2024 4 z 5

Díly nečtu postupně, tento jsem dokonce poslouchal a udivilo mě, jak v určitých věcech Tilly dospěla. Její nadhled a sarkasmus mě bavil. Co mě vyloženě rozesmálo, byla vesta a přilba. Vynikající bylo i vysvětlení kódu a s ním společných věcí. Jednoznačně skvělý příběh, i když některé doslovné vysvětlování bylo zbytečné. Zvrat nepředvídatelný, ale pro mě ne dost logický. Za 85% to bude a doufám, že další díl bude lepší.

Vychází Krvavé stíny a další knižní novinky (36. týden)

04.09.2022

Knižní novinky (43. týden)

25.10.2021

Kniha Kurátor v seznamech