Kvašená zelenina na 1008 způsobů přehled
Jan Kysela , Kateřina Kyselová

V knize se dočtete jak mléčně kvasit stovky druhů zeleniny ve vlastní šťávě, v barevných nálevech, se solí i bez soli, v otrubách, v misu, s moukou a různými omáčkami, s ovocem a v ovocné šťávě, s různými druhy koření, bleskově, střednědobě i dlouhodobě, v zeláku i ve sklenicích, v chladu i teple... Autoři čtenáře provádí od základních, jednoduchých způsobů kvašení postupně k těm náročnějším. Všechny důležité postupy a recepty byly zachyceny formou fotek v jejich jednotlivých krocích. Tím pádem je přenesení dovedností z knihy do kuchyně snadné a zábavné.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kvašená zelenina na 1008 způsobů. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)


Přehledné, plné informací a inspirace pro každého, kdo chce obohatit svůj jídelníček kvašenou zeleninou vlastní výroby.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Kvašená zelenina na 1008 způsobů v seznamech
v Přečtených | 3x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Doporučených | 1x |
v Mé knihovně | 3x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 3x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Paráda! Kniha určitě splnila má očekávání. Koupila jsem si ji na kurzu, který autoři pořádají a oboje se mi moc líbilo. Ačkoliv už nejsem žádný kvasící začátečník, kniha mi řadu věcí osvětlila (především jsem se dozvěděla PROČ to a ono ne/dělat, na což se neptám často, ale není od věci to vědět) a určitě bude velkou inspirací. Informace jsou přehledné, ucelené, recepty inspirativní a logicky rozdělené. Oceňuji i pěkné barevné fotografie z dílny autorů. Knihu bez výhrad doporučuji, těším se na první realizované recepty a jsem ráda, že zaparkovala v mé knihovně.