Labyrint klamstiev přehled

Labyrint klamstiev
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526945/bmid_labyrint-klamstiev-655cfde97dab9.jpg 4 212 212

Detektiv Henry Ford série

1. díl >

Čerstvo povýšeného inšpektora Henryho Forda povolajú vyšetrovať dvojitú vraždu. Aj napriek nedostatku indícií tuší, že za všetkým stojí sériový vrah. Ford totiž z vlastnej skúsenosti dobre vie, ako po sebe zločinci zahladzujú stopy. Pred rokmi prišiel o manželku pri horolezeckej nehode, ktorú sám spôsobil. Ponurú pravdu sa snaží utajiť pred svojím synom i novou partnerkou, s ktorou pracuje na prípade. Dokáže celú situáciu ustáť dosť dlho na to, aby zabijaka zastavil?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Lindeni

Shallow Ground, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Labyrint klamstiev. Přihlašte se a napište ho.

jarda007
předevčírem 3 z 5

Pan detektiv je suchar, forenzní doktorka génius s Aspergerem a vrah je chytrej a zároveň blbej.
No hlavní hrdina mě není dost sympatický abych s ním pokračoval. Jinak je to taková průměrná detektivka.

Liss93
23.11.2024 3 z 5

Vzhledem k tomu, že vraha znáte už v první třetiny knihy, se zbytek strašně táhne. Ford se utápí v sebelítosti a upřímně se asi na vedení policejního týmu nehodí. A milostná linka se vynořila zčista jasna, a ještě k tomu s někým s Aspergerem... No, nevím, nepůsobí to uvěřitelně.

JirkaDrapa
18.09.2024 4 z 5

Dobrá, čtivá britská detektivka, se sympatickým a trochu tajuplným inspektorem Fordem, napínavá až do konce. Přečteno jedním dechem, obávám se ale, že za týden už nebudu vědět, o čem byla.

Ostrov tajemství, Hra na schovávanou a další knižní novinky (3. týden)

14.01.2024

Uchvatitelé říší, Má druhá šance a další knižní novinky (30. týden)

24.07.2022

Kniha Labyrint klamstiev v seznamech