Hloubka nenávisti přehled

Hloubka nenávisti
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508004/bmid_hloubka-nenavisti-63a6c643cba9e.jpg 4 206 206

Lacey Flint série

< 5. díl

Jak málo stačí, aby se virtuální násilí zhmotnilo? Pátý případ Lacey Flintové. Lacey Flintová na poslední chvíli zabrání katastrofě, když z Temže vyloví topící se dítě. Kdo byl schopen unést nemluvně z kočárku a hodit ho do vody? Stopy vedou až do temných zákoutí internetu ke komunitě incelů – mužů nenávidících ženy. Situace se ještě vyhrotí, když tým detektiva Marka Joesburyho zjistí, že vůdci skupiny označili Lacey za svůj hlavní cíl. Spirála internetové nenávisti se roztáčí… a stačí jen málo, aby měla smrtící důsledky.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Domino

The Dark, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hloubka nenávisti. Přihlašte se a napište ho.

Mandlevest
18.12.2024 4 z 5

Dlouhé čekání na další díl s mou oblíbenou Lacey Flint a jsem trošku rozpolcená jak hodnotit. Navíc, stejně jako v několika jiných komentářích, mě příliš neoslovilo téma, ale to je asi můj problém. Začátek se jevil skvěle, začetla jsem se hned a stejně tak to mám i s koncem. Trochu problém byla ta střední část, vlekla se mi a za mě mohla být trochu kratší. Ale jako celek je to celkem povedená kniha, určitě hraje roli moje slabost pro hlavní hrdinku i to prostředí a stupňující se napětí umí autorka pěkně vygradovat. Přesto se mi zdá, že předešlé díly byly o trochu lepší. Uvidíme, kam chce ( a chce li vůbec?) autorka dále se sérií pokračovat. Úplný konec naznačuje, že obě možnosti jsou ve hře :-).

Nelly
29.11.2024 4 z 5

Setkání s Lacey po dlouhých šesti letech nebylo vůbec špatné. Jen ta dlouhá doba s sebou odnesla některé detaily z nosné linky série, ale zase tak moc na škodu to nebylo, protože příběh byl opět napínavý, a určitě se dočkáme i dalšího dílu. I když ta poslední věta možná vším trochu zamotá...

moudivlacek
27.10.2024

Těšila jsem se na další setkání s Lacey a jsem ohromena, jak moc mě tahle kniha dostala.
Lacey, Dana a Helen jsou svědky únosu miminka. To odstartuje další odporné činy hnutí za práva mužů, tzv. incelů, sexuálních frustrátů.
To, co následuje, je děsivé, snad proto, jak moc to bylo reálně vylíčené. A navíc hlavní vůdce hnutí je zaujetý Lacey, je mu povědomá.
Lacey se zase dá dohromady s Markem, takže nepřítel zuří a rozhodně to nenechá být.
Nevím, co bylo na knize to nejděsivější, jestli naprostá demagogie incelů, strach a naprostá bezmocnost žen, zneužití psychicky slabých jedinců, či samotná hromadná šílenost.
Mark má skvělý tým, ale i ten dostává dlouho zásahy do vlastních řad. Tajemství Lacey je v nebezpečí, udrží ho či ne?
Mnoho napětí od začátku do konce, strach o svět s demagogií, zatažení dětí a žen do zrůdného násilí, to vše činí knihu výjimečnou. Doufám, že nějaký magor si ji nevezme jako návod..... Knihu doporučuji a doufám, že to nebylo poslední shledání. Čtěte sérii popořadě a lépe pochopíte tajemství Lacey.

Tajemné dopisy, Zbořené zámky a další knižní novinky (8. týden)

19.02.2023

Kniha Hloubka nenávisti v seznamech