Hloubka nenávisti přehled

Hloubka nenávisti
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511389/bmid_hloubka-nenavisti-xpe-511389.jpeg 4 195 195

Lacey Flint série

< 5. díl

Lacey Flintová na poslední chvíli zabrání katastrofě, když z Temže vyloví topící se dítě. Kdo byl schopen unést nemluvně z kočárku a hodit ho do vody? Stopy vedou až do temných zákoutí internetu ke komunitě incelů – mužů nenávidících ženy. Situace se ještě vyhrotí, když tým detektiva Marka Joesburyho zjistí, že vůdci skupiny označili Lacey za svůj hlavní cíl. Spirála internetové nenávisti se roztáčí… a stačí jen málo, aby měla smrtící důsledky.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

The Dark, 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hloubka nenávisti. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (51)

Prateri
05.08.2024 4 z 5

Sharon J. Bolton čtenáře nezklame. Je prima, že se opět vrátila na řeku Temži k naší sympatické policistce Lacey. To je jiná káva, než byly knihy Rakvář a Travič.
Hloubka nenávisti zasahuje ženy a nejen ty úspěšné. Nenávist se začíná šířit jako lavina. V dnešní době internetu věc snadná. Negativní zkušenosti mužů se ženami vyústí v nenávist, kterou stačí jen trochu popíchnout a malér je na světě. Někde jsem četla, že nenávist je třeba oplácet láskou. Tak nevím - v tomto případě by byla marná lásky snaha.

Holly.W
02.07.2024 4 z 5

Tentokrát si autorka vybrala velice, ale velice zajímavé téma. A to sice nenávist mužů vůči ženám, jejich nespokojenost s tím, jak se mění postavení žen ve společnosti, že jsou mnohdy úspěšnejší, chytřejší, lepší. A parta mužů se rozhodne proti tomu zakročit a strhnou s sebou obrovské množství dalších takových.
Toto téma mě velice zaujalo a autorka možná předběhla dobu, protože toto možná jednou bude problém. Kolik mužů by rádo vidělo ženu zpět v domácnosti, jako uklízečku, kuchařku, služku a povolnou milenku, než jako úspěšnou, samostanou, emancipovanou ženu, která muže v podstatě ani nepotřebuje?
Kniha má strhující tempo, jsou tady i docela akční monenty, čtenář přemýšlí, kdo že to vlastně za vším stojí a při tom trne, aby Laceyno tajemství nevyšlo na povrch.
Lacey jsem si v průběhu této série velmi oblíbila. A jsem nadšená i z toho, jak se v tomto díle prohloubil vztah mezi ní a Joesburym.
A ten konec? Wow, to jsem nečekala. Už se moc těším na další díl!


ZuzanaZ83
01.07.2024 5 z 5

Opět pecka. Tahle série, tahle autorka, to prostě nikdy nezklame. Maximální spokojenost, můžu jen doporučit.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Tajemné dopisy, Zbořené zámky a další knižní novinky (8. týden)

19.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hloubka nenávisti v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených238x
ve Čtenářské výzvě16x
v Doporučených11x
v Knihotéce132x
v Chystám se číst155x
v Chci si koupit51x
v dalších seznamech2x