Larisa a Dlouhověcí přehled

Larisa a Dlouhověcí
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231198/bmid_larisa-a-dlouhoveci-231198.jpg 3 18 18

Posvátný Vyšehrad a hluboké beskydské lesy. Co mají společného a jaké tajemství skrývají? Píše se rok 2013 a krásná sedmnáctiletá Larisa odkrývá tajemství skryté v Českých zemích. V hlubokých beskydských lesích potkává starobylý rod Dlouhověkých a časem zjišťuje, že s nimi má společného mnohem více, než se původně zdálo. Tato skutečnost však má zůstat neodhalená a Larisa se ocitá ve smrtelném nebezpečí. Pomůže dívce pohledný Alek, její ztracená dětská láska, se kterou se znova setkává, nebo ji zachrání záhadné společenství Dlouhověkých?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Larisa a Dlouhověcí. Přihlašte se a napište ho.

Sandalkar
12.01.2024 2 z 5

Napad (carodejnicke procesy, dlouhovekost,...) MOZNA, provedeni NE. Cizi jmena hlavnich hrdinu v pribehu, ktery laka na Vysehrad a beskydske lesy ?! Neustale rozlisovani brunetka x svetlovlaska, malovani mejkapu, nepropracovana love linka. Kniha pripadala odflakla, urychlena a plna klise.

Maggie131
20.01.2021

Výborná a čtivá kniha, přečetla jsem ji jedním dechem. Klidně bych dala i 2.díl kdyby byl:-)

Damonka12
14.04.2020 1 z 5

Hodně dlouho jsem nečetla takhle špatnou knihu.

Kniha Larisa a Dlouhověcí v seznamech

Autorovy knížky