Pauza přehled

Pauza
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506758/bmid_pauza-CAd-506758.jpg 4 186 186

Larsen Bros série

< 2. díl

Když se Anna po autohavárii probere z kómatu, zjistí, že život pokračoval i bez ní. Manžel jí byl nevěrný – s její nejlepší kamarádkou – a v práci už si za ni dávno našli náhradu. Zatímco z jejího starého života zbyla jen vzdálená vzpomínka, nový život jí připadá jako prázdná skořápka. Pak se setká s cizincem, který jí při havárii zachránil život, a ten všechno změní. Leif Larsen – tatér, vtipálek a hráč – rovněž utrpěl jizvy při autohavárii, která přivedla Annu do kómatu. Pomoct jí při odchodu z neúspěšného manželství a vytváření nového života mu připadá jako ideální rozptýlení. Takže když potřebuje nového spolubydlícího, vyzve Annu, aby začala svůj nový život s ním. Ačkoliv se jejich životy možná na čas zastavily, společně možná najdou cestu k uzdravení.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Pause, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pauza. Přihlašte se a napište ho.

lucie3944
16.08.2024 4 z 5

Ne tak dobré jako jednička, ale pořád dost slušné. Asi nejvíc se mi líbilo, jak Anna vyběhla se svým ničemným manželem. To byl tedy zážitek!
Ale taky taky se i líbilo zpracování traumat, které si oba nesli. Leif to tedy zpracovával trochu hůř, ale nakonec to asi dal.
Za mě moc pěkná série, nemrzí mě, že jsem si to přečetla.

Kristy.Seb
26.05.2024 4 z 5

Předchozí díl byl rozhodně čtivější. Nějak jsem ani nepochopila, kde se najednou vzal ten chlápek.

bekule
20.05.2024 4 z 5

Na to že má druhý díl o hodně nižší hodnocení tak zas takový propadák to pro mě nebyl. Opět velmi čtivá rychlovka zhltnutá za dva dny.

Dvůr zázraků, Pohádka a další knižní novinky (21. týden)

21.05.2023

Lidé jako celek jsou problém. Jejich názory a očekávání a to, jak to celkově bývá nezvladatelné.

Dokonalost je nemožná a nedosažitelná.

Život není dokonalý, Leife. Ani jeden z nás taky není dokonalý. Ani to od nás nečekám. Je už tak dost těžké přijít na to, kdo jsi, a být v tomhle světě sám sebou. Proč ještě vršit nároky a celé to ztěžovat sobě a všem kolem sebe?

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Pauza v seznamech

Kylie Scott