Všechno, co jsme ztratili přehled
Jennifer Bright (p)
Láska a důvěra série
< 2. díl
JSI DOBRÁ. LEPŠÍ, NEŽ SI MYSLÍŠ. Sebevědomá, silná, vždy s úsměvem na tváři – taková se zdá být studentka Hope. A to jenom proto, že věnovala obrovské úsilí, aby vypilovala, jak působit navenek. Aby se vyhnula otravným otázkám na svůj rodinný život, drží si už dlouho odstup od lidí. Při své práci v londýnské kavárně ale Hope narazí na stále veselého Yeonjuna a spřátelí se s ním. Víc by si nikdy nedovolila. Neodváží se pustit si ho blíž k tělu, i když k němu chová silné city a ani on to zjevně nemá jinak. Hope má zkrátka příliš velký strach, že by mladý muž mohl odhalit její tajemství. V tuto chvíli ovšem ještě netuší, že i on se pere se svým osudem, který mohou oba navždy změnit...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , RedOriginální název:
Everything We Lost
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno, co jsme ztratili. Přihlašte se a napište ho.
Jak už jsem psala u prvního dílu, nemůžu upřít knize čtivost,jen mi přišlo, že jsem něco podobného už četla
Kniha je o tom, že lásce se neubráníš. Měli v zivotě jasno, ale přesto jim okolnosti nebyly nakloněny. Když si ke knize pustíte v ní zmiňované písně je to pravé čtení na pošmourné odpoledne.
Všechno, co jsme ztratili, Dny rozhodnutí a další knižní novinky (10. týden)
05.03.2023
Kniha Všechno, co jsme ztratili v seznamech
Příjemný oddychový příběh